Βρες τις διαφορές - Διασκεδαστική δραστηριότητα για μικρά παιδιά (pics)

Παιχνίδι που θα βοηθήσει τα παιδιά σας να αναπτύξουν την παρατηρητικότητά τους.

Βρες τις διαφορές - Διασκεδαστική δραστηριότητα για μικρά παιδιά (pics)

Μπορεί σιγά-σιγά να χαλαρώνουν τα μέτρα για τον κορονοϊό και τις εξορμήσεις σας, χωρίς πια να χρειάζεται να στέλνουμε μήνυμα στο 13033, όμως δεν παύουμε να μένουμε ασφαλείς και να μένουμε σπίτι όσο μπορούμε με τα παιδιά μας για να μη γίνει διασπορά του ιού.

Τα παιδιά είναι τα τελευταία που θα μπουν στους ρυθμούς τους και στην κανονικότητά τους, γι' αυτό και δεν έχει αποφασιστεί ακόμη το πότε θα επιστρέψουν στις σχολικές αίθουσες και το πότε θα επισκεφθούν τις παιδικές χαρές για να παίξουν.

Εμείς για να κάνουμε τη ζωή σας λίγο ευκολότερη βρήκαμε ένα όμορφο διασκεδαστικό και συνάμα εκπαιδευτικό παιχνίδι για μικρά και μεγάλα παιδιά.

Βρες τις διαφορές - Παιχνίδι για παιδιά

Στη gallery που ακολουθεί θα βρείτε φωτοτυπίες που θα βοηθήσουν τα παιδιά σας να αναπτύξουν την παρατηρήτικότητά τους παίζοντας.

Τα παιδιά καλούνται να βρουν τις διαφορές ανάμεσα σε δύο φαινομενικά ίδιες εικόνες. Για να κάνετε ακόμη πιο ενδιαφέρον το παιχνίδι, μπορείτε να βάλετε χρόνο στο κινητό σας τηλέφωνο και πόντους (10 πόντοι κάθε διαφορά). Έτσι στο τέλος του χρόνου θα μετράτε τους πόντους που έχει μαζέψει το παιδί σας σε σύγκριση με εσάς ή σε σύγκριση με τα αδερφάκια του.

Swipe up και εκτυπώστε όλα τα σχέδια.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved