Δραστηριότητες για όλους – Τι μπορείτε να κάνετε το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας;

Παρασκευή σήμερα και το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας είναι μία ανάσα μακριά. Τι μπορείτε να κάνετε οικογενειακώς στην Αθήνα;

Δραστηριότητες για όλους – Τι μπορείτε να κάνετε  το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας;

Η Περιφέρεια Αττικής καλεί όλους τους δήμους ευθύνης της μετά από τις ανακοινώσεις του υπουργείου Υγείας σχετικά με την αντιμετώπιση του κορονοϊού, να προβούν για προληπτικούς λόγους σε ακύρωση όλων των εκδηλώσεων που έχουν προγραμματιστεί για το Καρναβάλι για το διάστημα ως και την Καθαρά Δευτέρα 2 Μαρτίου.


Οι Απόκριες και ειδικά το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας είναι από τις αγαπημένες ημέρες των παιδιών. Την Κυριακή των Αποκριών μεταμφιέζονται στους αγαπημένους τους ήρωες και την Καθαρά Δευτέρα περιμένουν πώς και πώς την εξόρμηση στην εξοχή για το πέταγμα του χαρταετού.

Τι μπορείτε να κάνετε αυτό το τριήμερο όσοι μένετε Αθήνα; Οι επιλογές είναι πολλές. Ας τις δούμε λοιπόν.

Κυριακή 01 Μαρτίου

Happy Holy Festival of Colours

Αυτήν την Κυριακή, μικροί και μεγάλοι μπορείτε να συμμετάσχετε σε ένα πολύχρωμο event γεμάτο χρώματα, μουσική και χορό. Το Happy Holy Festival of Colours θα πραγαμτοποιηθεί στο πάρκο «Αντώνης Τρίτσης» και εγγυάται για μία απολαυστική και αξέχαστη εμπειρία.

Δείτε περισσότερα εδώ.

Δευτέρα 02 Μαρτίου

Η Καθαρά Δευτέρα είναι μία ημέρα αφιερωμένη στην οικογένεια και στις όμορφες εξορμήσεις. «Must» δραστηριότητα της ημέρας είναι, το πέταγμα του χαρταετού και παρόλο που ζούμε στην πρωτεύουσα, υπάρχουν πολλές εναλλακτικές τοποθεσίες για να επιλέξουμε αυτήν που θέλουμε και μας αρέσει.

Δείτε που μπορείτε να πετάξετε χαρταετό στην Αθήνα εδώ.

Λόφος του Φιλοπάππου

Ανήμερα της Καθαράς Δευτέρας, μικροί και μεγάλοι μπορείτε να δώσετε το «παρών» στο γλέντι που θα στηθεί στον λόφο του Φιλοπάππου από τις 11.00 π.μ. . Εκεί θα έχετε την ευκαιρία να πετάξετε τον χαρταετό σας, να φάτε, να χορέψετε και να ζήσετε αξέχαστες στιγμές με τα παιδιά σας.

Δείτε λεπτομέρειες εδώ.

Πάρκο Τρίτση

Ο Δήμος Ιλίου και ο Δήμος Αγίων Αναργύρων-Καματερού, υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Αττικής διοργανώνουν μια μεγάλη παραδοσιακή εκδήλωση για να γιορτάσετε τα Κούλουμα.

Δείτε λεπτομέρειες εδώ.

Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος

Το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος σας προσκαλεί στις 2 Μαρτίου σε ένα μεγάλο γλέντι με οικοδεσπότη τον Λάμπρο Λιάβα και τη συμμετοχή των μεγαλύτερων δεξιοτεχνών της ελληνικής παραδοσιακής μουσικής. Από νησιώτικους μπάλους μέχρι ηπειρώτικους χορούς και μακεδονίτικα συρτά, το Πάρκο Σταύρος Νιάρχος γεμίζει με ήχους απ’ όλη την Ελλάδα και σας περιμένει για πολύ χορό!

Δείτε λεπτομέρειες εδώ.

Δημιουργικά εργαστήρια

Μπορείτε να γιορτάσετε τα Κούλουμα με πρωτότυπα θεματικά εργαστήρια για όλες τις ηλικίες. Μικροί και μεγάλοι έρχονται σε επαφή με τα έθιμά μας, φτιάχνουν και πετούν χαρταετούς, και με ποικίλα υλικά, χρώματα και φαντασία πλάθουν τη δική τους Κυρά-Σαρακοστή!

Δείτε λεπτομέρειες εδώ.

Όπου και αν επιλεξετε να πάτε και ό,τι και αν επιλέξετε να κάνετε, να περάσετε όμορφο χρόνο με την οικογένειά σας και να απολαύσετε την κάθε στιγμή. Λόγω των τελευταίων εξελίξεων με τον ιό του κοροναϊού, φροντίστε να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στους χώρους με πολλά άτομα, να πλένετε τακτικά και καλά τα χέρια σας και να ακολουθείτε όλες τις οδηγίες που έχουν δοθεί από το Υπουργείο Υγείας.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved