Καθαρά Δευτέρα στο Λόφο Φιλοπάππου - Μια μέρα που θα μείνει αξέχαστη στα παιδιά σας

  • Πού: Στο Λόφο Φιλοπάππου
  • Πότε: 2 Μαρτίου 2020 (Καθαρά Δευτέρα)
Καθαρά Δευτέρα στο Λόφο Φιλοπάππου - Μια μέρα που θα μείνει αξέχαστη στα παιδιά σας

«Μετά από τις ανακοινώσεις του υπουργείου Υγείας σχετικά με την αντιμετώπιση του κορωνοϊού, ο Δήμος Αθηναίων ακυρώνει για προληπτικούς λόγους όλες τις εκδηλώσεις που έχουν προγραμματιστεί για το Καρναβάλι για το διάστημα ως και την Καθαρά Δευτέρα 2 Μαρτίου», αναφέρει ο δήμος Αθηναίων με τελευταία του ανακοίνωση.

Καθαρά Δευτέρα 2 Μαρτίου ραντεβού στο λόφο του Φιλοπάππου για να πετάξουμε χαρταετό και να γιορτάσουμε τα Κούλουμα όπως αρμόζει στην ημέρα.

Πρωταγωνίστρια της γιορτής η Γωγώ Τσαμπά! Η ερμηνεύτρια που κατάφερε και ανανέωσε το ενδιαφέρον του κοινού για το δημοτικό τραγούδι έρχεται για να ξεσηκώσει… μικρούς και μεγάλους.

Αναλυτικό πρόγραμμα:

Στις 11:00 Μελωδίες με τη Φιλαρμονική Ορχήστρα του δήμου Αθηναίων.

Στις 12.00 Η Γωγώ Τσαμπά ανοίγει το γλέντι και τα παιδιά έχουν την ευκαιρία να πετάξουν χαρταετό και να γιορτάζουν τα Κούλουμα όπως πρέπει να τα γιορτάσουν. Παίζοντας, τρώγοντας λαγάνα και χορεύοντας.

Στις 11.00 το πρωί θα υπάρχει παραδοσιακό γλέντι με μουσική, χορούς, σαρακοστιανά εδέσματα (σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Άνω Αμπελοκήπων) στο Πάρκο για το Παιδί και τον Πολιτισμό ΠΑΡΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ
& ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ (Κ.Α.Π.Α.Ψ)

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved