Παιδικό πάρτι με θέμα τη Βαϊάνα - Οι μικρές σας θα ξετρελαθούν (pics)

Τα κορίτσια σας λατρεύουν τη Βαϊανα; Δεν έχετε παρά να τους οργανώσετε ένα υπέροχο παιδικό πάρτι με θέμα την αγαπημένη τους ηρωίδα!

Παιδικό πάρτι με θέμα τη Βαϊάνα - Οι μικρές σας θα ξετρελαθούν (pics)

Μετά την Άριελ τη μικρή Γοργόνα, δεύτερη στην επιλογή των κοριτσιών που έχουν γενέθλια τους καλοκαιρινούς μήνες έρχεται η Βαϊάνα!

Ποια είναι η Βαϊανα;

Η ταινία αφηγείται την ιστορία της Βαϊάνα, της ισχυρογνώμων κόρης του επικεφαλής μιας πολυνησιακής φυλής, η οποία επιλέγεται από τον ίδιο τον ωκεανό για να επανενώσει ένα μυστικό κειμήλιο με μια θεά. Όταν μια μάστιγα πλήττει το νησί της, η Βαϊάνα σαλπάρει σε αναζήτηση του Μάουι, ενός θρυλικού ημίθεου, με την ελπίδα να επιστρέψει την καρδιά της Τε Φίτι και τη σωτηρία του λαού της.

Η Βαϊάνα κυκλοφόρησε στις αίθουσες των Ηνωμένων Πολιτειών στις 23 Νοεμβρίου 2016 με γενικά θετικές κριτικές από τους κριτικούς, με ιδιαίτερους επαίνους να πηγαίνουν στην εικονογράφηση, τη μουσική και τις ερμηνείες. Η ταινία έκανα συνολικά έσοδα παγκοσμίως $643 εκατομμύρια. Μαζί με την ταινία Ζωούπολη, απετέλεσαν την πρώτη φορά από το 2002 που η Walt Disney Animation Studios κυκλοφόρησαν δύο ταινίες μέσα στην ίδια χρονιά. Έλαβε δύο υποψηφιότητες για Όσκαρ: μία στην κατηγορία Καλύτερης Ταινίας Κινουμένων Σχεδίων και μία στην κατηγορία Καλύτερου Τραγουδιού ("How Far I'll Go").



Ιδεες για το πάρτι με θέμα τη Βαϊάνα

Υπάρχουν πραγματικά υπέροχες ιδέες και αρκετά οικονομικές αρκεί να έχετε όρεξη να τις φτιάξετε εσείς οι ίδιες.

Από πού να αρχίσουμε; Από τις υπέροχες ιδέες για τούρτες που μπορείτε να φτιάξετε; Από τη διακόσμηση; Από τα υπέροχα χρώματα; Τα αναμνηστικά δώρα που θα δώσετε στα παιδιά; ΤΑ κεράσματα;

Δείτε φωτογραφίες παρακάτω και πάρτε ιδέες από μαμάδες του διαδικτύου που κατάφεραν να διοργανώσουν το δικό τους παιδικό πάρτι με θέμα τη Βαϊάνα, με τεράστια επιτυχία.

πηγή φωτογραφιών: Instagram hashtag / #moanabirthdayparty

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved