Brunch B-day party για παιδιά: Ιδέες για ένα ξεχωριστό πάρτι

Κάθε μαμά ξέρει ότι 2 είναι τα πιο μεγάλα γεγονότα που καλείται να αντιμετωπίσει κάθε χρονιά και πρέπει να βάλει τη φαντασία της να δουλέψει σε φρενήρεις ρυθμούς: 1) Τι θα ντυθούμε τις αποκριές και φυσικά  2) Τι θέμα θα έχει το πάρτι των γενεθλίων.

Brunch B-day party για παιδιά: Ιδέες για ένα ξεχωριστό πάρτι

Όπως καταλαβαίνετε, αυτή τη φορά θα δώσω λύση στο 2ο -και τώρα τρέχουμε- ζήτημα μας, το οποίο ακούει στο “Brunch B-day party” για παιδιά! Η αγαπημένη συνήθεια των μεγάλων τα τελευταία χρόνια μπορεί να βρει εφαρμογή και σε μικρότερες ηλικίες και μάλιστα με μεγάλη επιτυχία ακολουθώντας κάποια απλά αλλά βασικά βήματα!

1. Διακόσμησε τα τραπέζια με αντικείμενα που είναι οικεία στα παιδιά

Είναι πολύ σημαντικό να νιώσουν ότι πρόκειται για το δικό τους πάρτι και όχι του μπαμπά και της μαμάς. Γι’ αυτό γέμισε τα τραπέζια και τον χώρο γύρω με παιχνίδια τους ή ακόμα καλύτερα με κατασκευές που έχετε φτιάξει μαζί, όπως εκείνο το διαστημόπλοιο που δημιουργήσατε χρησιμοποιώντας τη συσκευασία από το αγαπημένο τους Nestlé sChOOL.

2. Γάλα ουράνιο τόξο για να κλέψεις τις εντυπώσεις

Brunch πάρτι για παιδιά χωρία γάλα δε γίνεται! Βρήκα, λοιπόν, την καλύτερη ιδέα για να κάνεις όλους τους μικρούς καλεσμένους σου όχι μόνο να πιούν όλο το ποτήρι τους αλλά να θέλουν κι άλλο κι άλλο κι άλλο. Η λύση είναι απλή! Πάρε το Nestlé sChOOL του παιδιού σου, χρησιμοποίησε ένα διαφορετικό φρούτο κάθε φορά - Μπανάνες, φράουλες, κεράσια, ροδάκινο ακόμα και βατόμουρα- και φτιάξε διαφορετικά smoothies. Σέρβιρε τα σε πολλά ποτήρια και θα έχεις το πιο υπέροχα χρωματιστό αποτέλεσμα.

oyranio toxo gala nestle

3. Το MENU!!!

Όταν μιλάμε για ένα πάρτι που το κεντρικό θέμα του θα είναι το brunch, όπως μπορείς να καταλάβεις η επιλογή του φαγητού είναι πολύ σημαντική. Βασιλιάδες στο menu δεν μπορούν παρά να είναι λαχταριστά Pancakes, που θα τα συνοδεύσεις από διάφορα toppings όπως μέλι και φρούτα , ξηροί καρποί, σπιτική σαντιγί, σοκολάτα λευκή και γάλακτος. Φυσικά, χώρο στο τραπέζι θα κάνουμε και για τις παραδοσιακές πίτες με διαφορετική γέμιση που θα κόψεις σε μικρά κομματάκια, αλλά και για μια αγαπημένη γαλατόπιτα!!! Ακριβώς, προτείνουμε να πεις όχι στα κέικ και να πρωτοτυπήσεις με μια παιδική θρεπτική παραδοσιακή γαλατόπιτα που θα φτιάξεις με τα χεράκια σου και με το Nestlé sChOOL της μικρής ή του μικρού που έχεις ήδη στο ψυγείο σου.

4. Προσκλήσεις με γεύση brunch!

Η διαφορά πάντα βρίσκεται στις λεπτομέρειες. Τι θα έλεγες αντί για μια κλασική χάρτινη πρόσκληση να φτιάξεις κάτι πιο ευφάνταστο; Ετοίμασε μικρά ατομικά ρυζόγαλα σε κυπελάκια και γράψε πάνω στο καπάκι την ημέρα και την ώρα του πάρτι. Το μόνο που θα χρειαστείς είναι:

  • 1 λίτρο Nestlé sChOOL
  • 100 gr ρύζι γλασέ
  • 100 gr μέλι (4 κουταλιές της σούπας)
  • 1 βανίλια
  • λίγη κανέλα

και η πρώτη πρόσκληση είναι έτοιμη! Μοίρασέ τα στο σχολείο, ώστε όλοι να πάρουν και μια πρώτη γεύση του τι θα ακολουθήσει!

Και τώρα που σου αποκαλύψαμε όλα μας τα μυστικά για το πιο επιτυχημένο Brunch B-day party, δεν έχεις παρά να βρεις τον πιο κατάλληλο κήπο και την πιο ηλιόλουστη μέρα!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved