Πασχαλινό Camp για παιδιά στο Μουσείο Ελληνικής Παιδικής Τέχνης

  • Πού: Mουσείο Ελληνικής Παιδικής Τέχνης (Kόδρου 9, Πλάκα, Aθήνα)
  • Πότε: 24 & 25/4 – 2 &3/5 – Ώρες: 8:00 -15:30
Πασχαλινό Camp για παιδιά στο Μουσείο Ελληνικής Παιδικής Τέχνης

Εορταστικές δημιουργικές δραστηριότητες για παιδιά 5-11 ετών έχει προγραμματίσει το Μουσείο Ελληνικής Παιδικής Τέχνης για τις πασχαλινές διακοπές. Τα παιδιά θα κρατήσουν φέτος τη λαμπάδα που θα έχουν δημιουργήσει μόνα τους, στο εργαστήρι του πασχαλινού camp!

Στο πλήρες πρόγραμμα του Πασχαλινού Camp του Μουσείου Παιδικής Τέχνης τα παιδιά θα ζωγραφίσουν με αφορμή βιβλία, έργα γνωστών καλλιτεχνών, θα εμπνευστούν από τις εκθέσεις του Μουσείου, θα εκφραστούν μέσα από θεατρικά εργαστήρια και θα ταξιδέψουν σε κόσμους μαγικούς. Και όχι μόνο! Παιχνίδια δεξιοτήτων, μουσικοκινητική, εξορμήσεις στην Πλάκα και κουκλοθεατρο συμπληρώνουν το πιο πλούσιο και προσεγμένο πρόγραμμα camp της πόλης! Στο τέλος της μέρας, τα παιδιά επιστρέφουν σπίτι γεμάτα νέες εμπειρίες και ενθουσιασμό!

Οι βασικοί στόχοι των δραστηριοτήτων είναι η ανάπτυξη της αυτοπεποίθησης, αλλά και του ομαδικού πνεύματος και φυσικά, η ενίσχυση της δημιουργικότητας.
Τα παιδιά θα πρέπει να έχουν μαζί τους ένα μπουκαλάκι νερό, το δεκατιανό και το μεσημεριανό τους φαγητό.

Χ ρ ή σ ι μ ε ς π λ η ρ ο φ ο ρ ί ε ς

Κόστος συμμετοχής και εκπτώσεις: για μια ημέρα συμμετοχής: 25 ευρώ - Για την αγορά δύο ημερών 40 ευρώ (κάθε ημέρα συμμετοχής 20 ευρώ) για την αγορά τουλάχιστον δύο ημερών)

Όλα τα υλικά των εργαστηρίων παρέχονται από το Μουσείο.

Για πληροφορίες και κρατήσεις θέσεων πατήστε εδώ.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved