«Μια πεταλούδα που μιλάει»: Διαδραστική παράσταση για βρέφη

  • Πού: Χώρος Τέχνης «Ιδιόμελο» (Ελ. Βενιζέλου 17 και Βας. Κωνσταντίνου, Μαρούσι – κοντά στον ΗΣΑΠ)
  • Πότε: Κυριακή 14 Απριλίου - Ώρα 12:00μ.μ.
«Μια πεταλούδα που μιλάει»: Διαδραστική παράσταση για βρέφη

Τι θα συμβεί όταν ένα πρωινό μια πεταλούδα με ένα δυνατό φύσημα του ανέμου περάσει μέσα από ένα ανοιχτό παράθυρο; Θα κρυφτεί εδώ και εκεί, θα τρυπώσει σε κάθε γωνιά του σπιτιού και κυρίως θα κερδίσει τη φιλία του παιδιού που μένει στο σπίτι. Θα ανακαλύψει ο ένας τον κόσμο του άλλου και μαζί θα αποκτήσουν νέες εμπειρίες. Η πεταλούδα, το παιδί και οι μικροί θεατές, με τη μαγική συντροφιά των ήχων της φύσης και της κιθάρας, θα γίνουν εξερευνητές και θα διαπιστώσουν ότι κάθε αντικείμενο που χρησιμοποιούν οι άνθρωποι στην καθημερινότητά τους μπορεί να πάρει άλλη διάσταση στα χέρια τους.

Τα παιδιά θα έρθουν σε επαφή με αντικείμενα καθημερινής χρήσης με τα οποία θα παίξουν δημιουργικά κατά τη διάρκεια της παράστασης. Πλούσιο οπτικοακουστικό υλικό καθώς και ζωντανή μουσική θα πλαισιώνουν την παράσταση. Χρώματα, ήχοι, φώτα, σκιές θα δώσουν ερεθίσματα για παρατήρηση και εξερεύνηση. Αυτός άλλωστε είναι και ο τρόπος τους για να μάθουν πώς λειτουργεί ο κόσμος γύρω τους.

Παίζουν: Καλλιόπη Κουτροπούλου (μουσικοθεραπεύτρια και ηθοποιός), Ειρήνη Παράσχη (παιδαγωγός προσχολικής ηλικίας, δημιουργός του εργαστηρίου «Το Δάσος Των Χρωμάτων»)

Διάρκεια: 35 λεπτά

Είσοδος: 7 ευρώ (και οικογενειακό εισιτήριο)

Τηλέφωνο κρατήσεων - πληροφορίες: 210 6817042

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

DPG Network
Δείτε επίσης
© 2012-2022 Mothersblog.gr - All rights reserved