CSI Kids: Οι καλύτερες προτάσεις... μυστηρίου για μικρούς και μεγάλους!

Αγαπάτε τα μυστήρια; Ψάχνετε ευκαιρίες για να εξασκήσετε το αστυνομικό σας δαιμόνιο; Πίσω από κάθε γρίφο και πίσω από κάθε «περίεργο» αναζητάτε τη λύση; Στις αγαπημένες σας σειρές συγκαταλέγονται οι CSI, Σερλοκ Χόλμς, Αυτός, Αυτή και τα Μυστήρια κοκ; Είστε φαν των επιτραπέζιων παιχνιδιών; Είστε γονείς/ νονοί/ θείοι/ παππούδες και ψάχνετε… τα πιο ψαγμένα παιχνίδια και δραστηριότητες για τα παιδιά;

 

CSI Kids: Οι καλύτερες προτάσεις... μυστηρίου για μικρούς και μεγάλους!

Εάν ναι, η εταιρία «Βρες τον Δολοφόνο» έχει για όλους εσάς –μικρούς και μεγάλους- τις καλύτερες προτάσεις και στις πιο ανταγωνιστικές τιμές: CSI KIDS, Επιτραπέζια Παιχνίδια Μυστηρίου και Θεατρικό Δείπνο Μυστηρίου!

CSI KIDS || για παιδιά 4-12 ετών

Είτε θέλετε να απασχολήσετε τα παιδιά σας ένα απόγευμα μακριά από τάμπλετ και τηλεόραση, είτε θέλετε να ανταμείψετε μαθητές σας με μία ξεχωριστή, εξωσχολική δραστηριότητα, είτε ψάχνετε την πλέον πρωτότυπη, οικονομική και άκρως διασκεδαστική ιδέα για το πάρτι των παιδιών σας, το CSI Kids έχει να σας προτείνει… το κατάλληλο μυστήριο! Το CSI Kids ξεκίνησε το 2014 και προτείνει παιχνίδια κατά τα οποία τα παιδιά γίνονται πρωταγωνιστές σε μια πρωτότυπη περιπέτεια μυστηρίου.

CSI KIDS – ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΥΣΤΗΡΙΟΥ|| για παιδιά 4-12 ετών

Επιλέξτε ανάμεσα σε κυνήγια θησαυρού, παιχνίδια ρόλων ή μυστήρια δι’ αλληλογραφίας και απασχολήστε με έναν εφευρετικό και παιδαγωγικό τρόπο τα παιδιά!

Τα κυνήγια θησαυρού είναι εμπνευσμένα από αγαπημένα θέματα των παιδιών με πρωτότυπους γρίφους και ωραία γραφικά: από πειρατές και πριγκίπισσες, μέχρι πυροσβέστες και ντετέκτιβ, από χαμένους σοκολατένιους θησαυρούς που αναζητούν τον κάτοχό τους μέχρι το κυνήγι για τους λάτρεις του Χάρι Πότερ.

Στα παιχνίδια ρόλων ένα μυστήριο αναζητά λύση. Ένα μυστήριο στο οποίο πρωταγωνιστούν τα παιδιά με την παρέα τους, παίζοντας το ρόλο των ντετέκτιβ και των υπόπτων. Αναλαμβάνουν να το εξιχνιάσουν, εξασκώντας το αστυνομικό και το υποκριτικό τους ταλέντο!

Tα μυστήρια δι’ αλληλογραφίας είναι το πιο πρωτότυπο επιτραπέζιο παιχνίδι. Πρόκειται για μια ιστορία μυστηρίου στην οποία πρωταγωνιστούν τα ίδια τα παιδιά και ξεδιπλώνεται μέσα από έξι γράμματα που λαμβάνουν ταχυδρομικά. Τα γράμματα μπορεί να καταφθάνουν από οποιοδήποτε μέρος του κόσμου, από το μακρινό παρελθόν ή το μέλλον. Μπορεί να τα στέλνει ένας κατάσκοπος, ένας χαμένος συγγενής, ένας μακρινός πρόγονος μαζί με χειρόγραφες επιστολές, μυστικά κλειδιά, άρθρα εφημερίδων, χάρτες θησαυρού, κωδικοποιημένα μηνύματα, κάρτες και πολλά άλλα.

Κάθε αλληλογραφία περιέχει γραπτό υλικό και προσεγμένα αντικείμενα που συνδέονται με τη μυστηριώδη υπόθεση που ερευνούν τα παιδιά. Η υπόθεση διαλευκαίνεται πλήρως στην έκτη και τελευταία αλληλογραφία. Αυτή περιλαμβάνει ένα μοναδικό αναμνηστικό αντικείμενο που σχετίζεται με την υπέροχη περιπέτεια που έζησαν τα παιδιά!

CSI KIDS – ΠΑΙΔΙΚΑ ΠΑΡΤΥ ΜΥΣΤΗΡΙΟΥ || για παιδιά 8-12 ετών

Τα παιδιά γίνονται ντετέκτιβ και αναλαμβάνουν να ρίξουν φως σε μια υπόθεση μυστηρίου: π.χ. καλούνται να ανακαλύψουν ποιος έκλεψε τα ρούχα ενός διάσημου σχεδιαστή (και αφού τα βρουν, κάνουν πασαρέλα!) ή να βρουν το κλεμμένο τραγούδι για να μπορέσουν να κάνουν την πρώτη τους συναυλία και πολλά άλλα σενάρια! Οι μικροί ντετέκτιβ, με την καθοδήγηση επαγγελματιών ηθοποιών, φοράνε τα γάντια τους, συλλέγουν και ερευνούν τεκμήρια, εξετάζουν δακτυλικά αποτυπώματα, κάνουν αναλύσεις με μικροσκόπια και χημικά τεστ στην προσπάθειά τους να εξιχνιάσουν την υπόθεση.

ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΥΣΤΗΡΙΟΥ || για παιδιά 18-98 ετών

Τα επιτραπέζια παιχνίδια μυστηρίου είναι ιδανικά για βραδιές με φίλους, για πάρτυ γενεθλίων, πάρτυ έκπληξη, θεματικά πάρτυ, ακόμα και για πρωτότυπο δώρο στους αγαπημένους σου. Όποια και να είναι η αφορμή, το σίγουρο είναι ότι θα ζήσετε μια αξέχαστη και ξεκαρδιστική εμπειρία!

Ένα μασάζ πριν πεθάνεις, Πτώμα στο Χαμάμ, Μέχρι να μας χωρίσει ο θανατός σου, Έγκλημα στη Lasousourel: αυτά είναι τα εγκλήματα που αναζητούν λύση. Εγκλήματα τα οποία αναλαμβάνετε εσείς να εξιχνιάσετε το μυστήριο, εξασκώντας το αστυνομικό και το υποκριτικό σας ταλέντο, παίζοντας το ρόλο των ντετέκτιβ, των υπόπτων και του δολοφόνου!

Πώς λειτουργεί ένα επιτραπέζιο παιχνίδι μυστηρίου;
1. Επιλέγεις το επιτραπέζιο παιχνίδι ανάλογα με τον αριθμό των καλεσμένων σου.
2. Επιλέγεις τρόπο πληρωμής (τιμές από 9-12 ευρώ)
3. Με την ολοκλήρωση της αγοράς, το παιχνίδι έρχεται αυτόματα στο email σου ως ηλεκτρονικό αρχείο pdf. Είναι έτοιμο για download. Μαζί, αποστέλλονται και οι οδηγίες του παιχνιδιού, ιδέες για το πώς να διοργανώσεις εύκολα ένα συναρπαστικό και αξέχαστο πάρτυ μυστηρίου στο σπίτι, το πλήρες σενάριο του παιχνιδιού με λεπτομερείς οδηγίες για το προφίλ, το ρόλο και τα κίνητρα του κάθε παίκτη, τα ενοχοποιητικά στοιχεία, τις ετικέτες με το όνομα του κάθε παίκτη, τα φύλλα ψηφοφορίας ενόχου, θεματικές προσκλήσεις για τους καλεσμένους κ.α.
Κι όλα αυτά, χωρίς καμία αναμονή και χωρίς έξοδα μεταφοράς!

ΘΕΑΤΡΙΚΑ ΔΕΙΠΝΑ ΜΥΣΤΗΡΙΟΥ || για 15 – 105 ετών

Ενώ απολαμβάνετε με την παρέα σας το φαγητό του υπέροχου μενού του El Convento Del Arte που επιμελείται ο Chef Μιχάλης Ντουνέτας ή πίνετε χαλαρά το ποτό σας, παρακολουθείτε το θεατρικό δρώμενο και στη συνέχεια αναλαμβάνετε ρόλο... ντετέκτιβ: αξιολογείτε τα στοιχεία που σας δίνονται, ανακρίνετε τους ηθοποιούς, οι οποίοι έρχονται κοντά σας, αυτοσχεδιάζουν και απαντούν αυθόρμητα σε ό,τι εσείς τους ρωτάτε, και λύνετε τους γρίφους που θα βοηθήσουν να λύσετε το μυστήριο! Ακόμη κι αν δεν λύσετε τους γρίφους, το σίγουρο είναι ένα: θα γελάσετε τόσο που θα θυμάστε για πολύ καιρό αυτό το Θεατρικό Δείπνο Μυστηρίου!

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved