Απίθανες ζωγραφιές που μπορούν να φτιάξουν τα παιδιά με γράμματα (vid)

Ζωγραφική για παιδιά: Απίθανα σχέδια με γράμματα και δάχτυλα χεριού.

Απίθανες ζωγραφιές που μπορούν να φτιάξουν τα παιδιά με γράμματα (vid)

Η ζωγραφική είναι τρόπος έκφρασης. Γι’ αυτό και από πολύ μικρή ηλικία τα παιδιά ζωγραφίζουν και με καμάρι παρουσιάζουν τα έργα τους.

Βέβαια η παιδική τέχνη έχει τη λογική της. Ακόμη και οι πιο περίεργες απεικονίσεις μπορούν να έχουν βαθιά δημιουργική πρόθεση. Σύμφωνα με τους ειδικούς, οι δημιουργίες των παιδιών σπάνια μοιάζουν με οτιδήποτε είναι πλήρως αναγνωρίσιμο ή «πραγματικό». Ενώ οι παρατηρητές τείνουν να συμφωνήσουν ότι υπάρχει ένα στάδιο στο οποίο τα περισσότερα παιδιά αγωνίζονται για ρεαλιστική απεικόνιση στο σχέδιό τους, πολλοί ψυχολόγοι υποστηρίζουν ότι στα στάδια του σχεδίου, τα παιδιά δεν σκέφτονται ρεαλιστικά.

Μεγαλώνοντας, πειραματίζονται και θέλουν να φτιάξουν διαφορετικά σχέδια όμως πολλές φορές δυσκολεύονται. Κι όμως υπάρχουν έξυπνα κολπάκια που μπορούν να τους διευκολύνουν να φτιάξουν πραγματικά όμορφες ζωγραφιές.

Ενας εύκολος τρόπος είμαι τα δάχτυλα του χεριού. Οι συνδυασμοί που μπορούν να κάνουν είναι πραγματικά πάρα πολλοί και το αποτέλεσμα εντυπωσιακό.

Όμως και τα γράμματα μπορούν να αποτελέσουν τη βάση για να μια όμορφη ζωγραφιά. Το Ε μπορεί να γίνει ελεφαντάκι, το Β ένα πουλί, το Κ κλειδί, κ.ο.κ.

Στο βίντεο που ακολουθεί θα δείτε πόσες πολλές ζωγραφιές μπορεί να φτιάξει το παιδί σας χρησιμοποιώντας τα δάχτυλα του χεριού του ή γράμματα.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved