Έρχεται και φέτος το «Summer Nostos Festival» με εκδηλώσεις για όλη την οικογένεια

Πού: Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος

Πότε: 23 – 30 Ιουνίου 2019

Έρχεται και φέτος το «Summer Nostos Festival» με εκδηλώσεις για όλη την οικογένεια

Σύγχρονοι πρωτοπόροι, διεθνείς καλλιτέχνες και κορυφαίοι Έλληνες δημιουργοί ολόκληρου του καλλιτεχνικού φάσματος συνθέτουν το φετινό πρόγραμμα του «Summer Nostos Festival».

Το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος παρουσιάζει μια εβδομάδα γεμάτη μουσική, χορό, τέχνες, αθλητισμό, το 8o Ετήσιο Διεθνές Συνέδριο του ΙΣΝ και τη 2η Ημερίδα του SNF Agora Institute, τον αγώνα δρόμου SNF RUN: Τρέχοντας προς το Μέλλον, δράσεις για παιδιά και οικογένειες, πυροτεχνήματα, και πολλά πολλά άλλα!

Εδώ όπου, μεταξύ άλλων, το Schoolwave συναντά τη Μήδεια, η φωνή της Neneh Cherry το γνήσιο ελληνικό λαϊκό τραγούδι σε ερμηνεία του Γιώργου Μαργαρίτη, οι indie rock ήχοι των Low την κίνηση του Akram Khan, και η νέα σύνθεση του Bryce Dessner (The National) τον Enro Rubik – δημιουργό του ομώνυμου κύβου.

Οι εκδηλώσεις όμως δε σταματούν μόνο στο καλλιτεχνικό πρόγραμμα. Στο Summer Nostos Festival οι τέχνες συναντούν τον αθλητισμό, τον διάλογο και τις δράσεις συμμετοχής σε ένα πολυπληθές πρόγραμμα δραστηριοτήτων για όλες τις ηλικίες και όλα τα ενδιαφέροντα.

summer nostos festival 2019

Ανάμεσα στις εκδηλώσεις του Summer Nostos Festival έχουν προγραμματιστεί πολλές δραστηριότητες για παιδιά αλλά και για όλη την οικογένεια:

NOSTOS UNIVERSITY
Το Nostos University που έχει ήδη αγαπηθεί έρχεται και πάλι με θέμα αυτή τη χρονιά τον Κύβο του Rubik! Mε επίσημο προσκεκλημένο, τον Enro Rubik, δημιουργό του ομώνυμου κύβου, σχεδιάζεται μια σειρά δράσεων γύρω από το αινιγματικό αυτό αντικείμενο. Ο ίδιος ο Rubik συμμετέχει με μία ομιλία του – από τις πολύ σπάνιες εμφανίσεις του στο κοινό (25/6), ενώ πρωταθλητές στο Cubing με τις θεαματικές τους δεξιότητες θα μας συνεπάρουν και θα μας διδάξουν μυστικά και tips για τον κύβο σε ένα καθημερινό πρόγραμμα εκδηλώσεων για μικρούς και μεγάλους (όλες τις ημέρες).

Οι Δραπέτες της Σκακιέρας
Ένα ονειρόδραμα σε μουσική Γιώργου Κουρουπού και λιμπρέτο Ευγένιου Τριβιζά. Η μαγευτική ιστορία ενός μαύρου αξιωματικού και μιας λευκής βασίλισσας που τολμούν να αψηφήσουν τα όρια της σκακιέρας. (23-27/6)

Comedy Circus & Circus Outdoors
Ο stand-up κωμικός Γιώργος Χατζηπαύλου και ο μάγος Mark Mitton παρουσιάζουν ένα φαντασμαγορικό πολυθέαμα για μικρούς και μεγάλους με καλλιτέχνες από όλο τον κόσμο! Μια εκπληκτική παράσταση, το «Comedy Circus», είναι μία πραγματικά μοναδική εμπειρία χάρη σε ένα σύνολο καλλιτεχνών που θα σας κάνουν να γελάσετε, να ενθουσιαστείτε, να νιώσετε έκπληξη, να φωνάξετε από χαρά αλλά πάνω από όλα, θα σας συναρπάσουν με όσα θα παρουσιάσουν επί σκηνής! (23 & 24/6) . Παράλληλα, καταξιωμένοι καλλιτέχνες δρόμου θα αιφνιδιάσουν και θα διασκεδάσουν τους επισκέπτες του Summer Nostos Festival με τα εντυπωσιακά και τολμηρά κατορθώματά τους σε μια σειρά αναπάντεχων εμφανίσεων υπό τον τίτλο «Circus Outdoors». (όλες τις ημέρες)

Επιπλέον, αθλητικές και ψυχαγωγικές δραστηριότητες, εκπαιδευτικά εργαστήρια, και εντυπωσιακά shows περιμένουν εσάς και τα παιδιά σας για ατελείωτες ώρες κεφιού και ψυχαγωγίας.

Είσοδος ελεύθερη σε όλες τις εκδηλώσεις.

Δείτε όλα τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο στη ροή ειδήσεων του Newsbomb.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved