«Ο Μικρός Amadeus - Το παιδί θαύμα» στην παιδική σκηνή του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά

  • Πού: Δημοτικό Θέατρο Πειραιά
  • Πότε: Κάθε Σάββατο 14:30 και Κυριακή 11:30 & 14:30
«Ο Μικρός Amadeus - Το παιδί θαύμα» στην παιδική σκηνή του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά

Το ταξίδι της ζωής του Αμαντέους Μότσαρτ μπορούν να παρακολουθήσουν μικροί και μεγάλοι στην παιδική σκηνή του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά.

Στόχος της παράτασης, όπως λέει η Ρέινας Σ. Εσκενάζυ που υπογράφει τη σκηνοθεσία, είναι να έρθουν τα παιδιά σε επαφή με τα πρώτα ακούσματα κλασσικής μουσικής και να τα συνδυάσουν με την παιδική ξενοιασιά. Μέσα από την παράσταση, θα συνειδητοποιήσουν ότι μπορεί να συνυπάρξει ο παιδικός αυθορμητισμός και η ανάγκη του παιδιού για παιχνίδι με την οργάνωση, την μελέτη και τελικά την επιτυχία του στόχου μας. Θα νοιώσουν την ικανοποίηση που μπορεί να προσφέρει στο παιδί η δημιουργία.

Η παράσταση μας μεταφέρει στα ανάκτορα εκεί όπου ζουν ο Αυτοκράτορας Φραγκίσκος Α΄ και η Αυτοκράτειρα Μαρία Θηρεσία. Παρακολουθούμε την σχέση του Αμαντέους με την αδελφή του Νανέρλ, μια σχέση ουσιαστικής αγάπης και αδελφικής υποστήριξης.

Με φόντο τον γαλάζιο Δούναβη η παράσταση θα μας μεταφέρει την ατμόσφαιρα της εποχής. Μέσα από βίντεο προβολές μικροί και μεγάλοι θα διασχίσουμε τον Δούναβη και θα περιηγηθούμε σε όμορφα τοπία. Ένας αφηγητής θα τα συντροφεύσει σε αυτό το ταξίδι.

Βόλφγκανγκ Αμαντέους Μότσαρτ! Ένα παιδί θαύμα που μετά από 300 σχεδόν χρόνια εξακολουθεί να μαγεύει με τις ουράνιες μελωδίες του τις καρδιές ολόκληρης της ανθρωπότητας.

Κάθε Σάββατο 14:30 και Κυριακή 11:30 & 14:30

Διάρκεια: 100 λεπτά

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Δημοτικό Θέατρο Πειραιά
Λεωφ. Ηρ. Πολυτεχνείου 32, Πειραιάς
Ταμείο Θεάτρου: 210 4143 310

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved