Ο Βόλος τα Χριστούγεννα είναι μαγικός! (vid)

Μια παραμυθένια απόδραση για όλη την οικογένεια.

Ο Βόλος τα Χριστούγεννα είναι μαγικός! (vid)

Στολισμένος με ένα εκατομμύριο λαμπιόνια, με το ψηλότερο δέντρο της Ελλάδας και με 150 εκδηλώσεις, που ξεκίνησαν από τα τέλη Νοεμβρίου και θα ολοκληρωθούν στις 6 Ιανουαρίου, ο Βόλος περιμένει μικρούς και μεγάλους επισκέπτες από όλη την Ελλάδα να μοιραστεί μαζί τους ονειρεμένα, μαγικά Χριστούγεννα!

Παιδιά αλλά και γονείς – που τα Χριστούγεννα ξαναγίνονται παιδιά – θα μπορούν φέτος να επισκεφθούν το θεματικό πάρκο «Η Εποχή των Παγετώνων» όπου θα έχουν την ευκαιρία να παρατηρήσουν ανθρώπους και ζώα της προϊστορικής εποχής (μαμούθ, μαχαιρόδοντες, γλυπτόδοντες κ.α.) και να μάθουν όλα τα μυστικά της επιβίωσης τους στην εποχή των παγετώνων.

Φαντασμαγορική είναι και η «Βραδιά των Φαναριών» που πραγματοποιείται τη δεύτερη ημέρα των Χριστουγέννων, 26 Δεκεμβρίου, στην παραλία της πόλης μπροστά από τη φωτισμένη, μυθική «Αργώ» παρουσία πλήθους κόσμου και γνωστών καλλιτεχνών. Περισσότερα από 5.000 φαναράκια αναμένεται να φωτίσουν και φέτος των ουρανό του Βόλου δημιουργώντας ένα μοναδικό θέαμα.

Μουσική, χορός, θεατρικές παραστάσεις, προβολές ταινιών, κατασκευές για παιδιά είναι ορισμένες από τις παράλληλες εκδηλώσεις που γίνονται σε όλη την πόλη κατά τη διάρκεια των εορτών.

Και φυσικά όποιος φτάσει στον Βόλο δεν είναι δυνατόν να παραλείψει μια βόλτα στο βουνό των Κενταύρων, το Πήλιο. Τα γραφικά χωριά με τα πλακόστρωτα καλντερίμια, το καλό παραδοσιακό φαγητό, η υπέροχη φύση αποτελούν έναν μοναδικό προορισμό που θα γοητεύσει όλη την οικογένεια. Και φυσικά είτε είστε λάτρεις του σκι είτε όχι μην παραλείψετε να επισκεφθείτε το χιονοδρομικό κέντρο στα Χάνια και να παίξετε, μικρά και μεγάλα παιδιά, χιονοπόλεμο!

Πάρτε μια ιδέα από τον χριστουγεννιάτικο Βόλο στο video που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved