Ο απόλυτος χριστουγεννιάτικος προορισμός: 11 μαγικά πάρκα σε όλη την Ελλάδα

Ζήστε τη μαγεία των Χριστουγέννων, μαζί με τα παιδιά σας, σε ένα από τα χριστουγεννιάτικα πάρκα, που λειτουργούν, σε όλη την Ελλάδα.

Ο απόλυτος χριστουγεννιάτικος προορισμός: 11 μαγικά πάρκα σε όλη την Ελλάδα

Τα Χριστούγεννα είναι ίσως η μοναδική γιορτινή περίοδος, όπου οι μικροί και μεγάλοι την απολαμβάνουν και τη ζουν, με την ψυχή τους. Χρώματα, αρώματα, μουσικές, μας παρασέρνουν σε ένα μαγικό σκηνικό. Οι μεγάλοι γινόμαστε παιδιά και τα παιδιά, ζουν το δικό τους γλυκό παραμύθι.
Και η καλύτερη επιλογή δεν είναι άλλη, από τα χριστουγεννιάτικα πάρκα, που θα τα βρείτε σε όλη την Ελλάδα. Κάθε χρόνο όλο και περισσότερες πόλεις, στήνουν μεγάλα ή μικρά πάρκα και υποδέχονται τους μικρούς και τους μεγάλους φίλους για να ζήσουν όλοι μαζί το υπέροχο και μαγικό παραμύθι των Χριστουγέννων.

Εμείς σας έχουμε παρακάτω, πάρκα σε όλη την Ελλάδα, που αξίζει να τα επισκεφτείτε.

Ονειρούπολη (Δράμα)

oneiroupoli

Δεν χρειάζεται συστάσεις. Από τα πιο γνωστά πάρκα, είναι το όνειρο μικρών και μεγάλων, που αξίζει να το επισκεφτείτε. Θα περπατήσετε ανάμεσα στα ξύλινα σπιτάκια και θα θαυμάσετε το εντυπωσιακό σκηνικό που έχει στήσει για ακόμη μία φορά, ο Δήμος της Δράμας, στον δημοτικό κήπο της πόλης.


Τηλέφωνο επικοινωνίας: 25210-70097.
Ωράριο λειτουργίας: 8.30 π.μ.- 2 μ.μ. και 5 μ.μ. έως 9 μ.μ. μέχρι τις 22 Δεκεμβρίου. Τα Σαββατοκύριακα και από τις 23 Δεκεμβρίου 10 π.μ. έως 9 μ.μ.
Είσοδος: Ελεύθερη

Ο Μύλος των Ξωτικών (Τρίκαλα)

Mylos xotikon

Εξίσου δημοφιλής προορισμός είναι και ο Μύλος των Ξωτικών, στα Τρίκαλα Θεσσαλίας. Και αξίζει να τον επισκεφτείτε. Εκεί, θα δείτε το υπέροχο παραμυθόσπιτο και το ταχυδρομείο των ξωτικών, το πηγάδι των ευχών, ενώ μην παραλείψετε να ανεβείτε στο Πολικό Express για μια χριστουγεννιάτικη βόλτα.

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2431038890.
Ωράριο λειτουργίας: 10 π.μ. έως 10 μ.μ.
Είσοδος: Η είσοδος στο πάρκο είναι δωρεάν. Χρέωση υπάρχει για τις επιπλέον δραστηριότητες. Η συμμετοχή σε κάθε παιχνίδι κοστίζει 3 ευρώ ενώ για το πολικό express και το τραινάκι για μικρές ηλικίες 2 ευρώ.

Πάρκο Χριστουγέννων (Αίγιο)

parko aigio

Στο Δημοτικό Πάρκο, στα Ψηλά Αλώνια, στο Αίγιο, έχουν φορέσει τα γιορτινά τους και καθημερινά διοργανώνονται πολλές εκδηλώσεις και δράσεις για τους μικρούς επισκέπτες. Μπορείτε να παρακολουθήσετε θεατρικές και χορευτικές παραστάσεις, ενώ θα ενθουσιαστείτε με τη λύση ενός χριστουγεννιάτικου μυστηρίου!

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 26910-68308, 26910-28210
Ωράριο λειτουργίας: 10 π.μ. έως 10 μ.μ.
Είσοδος: Δωρεάν

Παυσιλιπούπολη, το Πάρκο των Χριστουγέννων (Καρδίτσα)

pausilipoupoli

Σε αυτό το χριστουγεννιάτικο πάρκο, θα βρείτε πολλές ενδιαφέρουσες δραστηριότητες. Στην Παυσιλιπούπολη τα παιδιά θα περάσουν δημιουργικές ώρες στο εργαστήρι του πηλού.

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 24413-50741.
Ωράριο λειτουργίας: 9:00 π.μ. έως 1:30 μ.μ. και 5:00 μ.μ. έως 9:00 μ.μ.
Είσοδος: Δωρεάν και σε όλες τις δραστηριότητες

Το πάρκο των Χρωμάτων (Κατερίνη)

parko xromaton

Εδώ, θα μπορέσετε να πάρετε μέρος σε πολλές δράσεις, θα περπατήσετε στο ζαχαρόσπιτο, το στρουμφοχωριό, το μαγεμένο δάσος, το σπίτι του Άη Βασίλη, αλλά και την αστερούπολη.

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23513-50529.
Ωράριο λειτουργίας: 10 π.μ. μέχρι αργά το βράδυ.
Είσοδος: Δωρεάν. Χρέωση για συμμετοχή στα παιχνίδια: 3 ευρώ για το τραινάκι, τη ρόδα και το καρουζέλ και 5 ευρώ για το παγοδρόμιο

Αστερόκοσμος (Θεσσαλονίκη)

asterokosmos

Είτε βρέχει είτε όχι, ο Αστερόκοσμος είναι εκεί και σας περιμένει να περάσετε μαγικές στιγμές, στα κλειστά περίπτερα της Δ.Ε.Θ. Helexpo όπου φιλοξενείται, γι’ ακόμη μία χρονιά. Σε μια απέραντη έκταση, σας περιμένουν, 16 παιχνίδια του λούνα παρκ, 2 παγοδρόμια, το σπίτι του Άγιου Βασίλη, αλλά και το σπίτι της εικονικής πραγματικότητας.

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2310476770-1.
Ωράριο λειτουργίας: 5 μ.μ. έως 10 μ.μ. μέχρι τις 22 Δεκεμβρίου. 11 π.μ. έως 10 μ.μ. από τις 23 Δεκεμβρίου μέχρι τις 7 Ιανουαρίου.
Είσοδος: Γενική είσοδος 7 ευρώ. Δωρεάν είσοδος για παιδιά με ύψος μέχρι 1 μέτρο και Α.μ.Ε.Α.

Πάρκο των Ευχών (Λάρισα)

parko eyxon

Το πάρκο Αλκαζάρ της Λάρισας μετατράπηκε σε ένα θεαματικό πάρκο των ευχών. Περιπλανηθείτε στα σπιτάκια που έχουν στηθεί και απολαύστε τη μαγική λίμνη των Χριστουγέννων.

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2410533665
Είσοδος: Η είσοδος στον χώρο και οι δράσεις για τα παιδιά είναι δωρεάν. Χρέωση υπάρχει για τη συμμετοχή στα παιχνίδια.

Ασημένια Χριστούγεννα (Ιωάννινα)

asimena xristoygenna

Το Παραλίμνιο Fun Park φιλοξενεί το χριστουγεννιάτικο χωριό. Εκεί, θα μπορέσετε να δείτε, μεταξύ πολλών άλλων, το σπίτι του Ασημάκη, της Ασημένιας, αλλά και το εργαστήρι του Ασημοχέρη και θα κάνετε πατινάζ.

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 26510-83388.
Ωράριο λειτουργίας: 10 π.μ. έως 11 μ.μ.
Είσοδος: Δωρεάν είσοδος. Για τη συμμετοχή στις δράσεις, έχετε επιλογές για το κόστος των εισιτηρίων.

Στην Αθήνα

Christmas Factory

factory

Πέντε φορές και έναν καιρό… στο κέντρο της Αθήνας κατασκευάζονται τα πιο όμορφα και μαγικά Χριστούγεννα του κόσμου! Στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, το «The Christmas Factory» επιστρέφει γεμάτο εκπλήξεις, απίθανες προτάσεις για παιχνίδι και αμέτρητα δώρα.

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2103416847
Ωράριο λειτουργίας: 10 π.μ. έως 10 μ.μ.
Είσοδος: 5,5 ευρώ, οικογενειακό 4 ατόμων 4 ευρώ, ανέργων και πολυτέκνων 4,5 ευρώ. Από Δευτέρα έως Παρασκευή ισχύει η προσφορά του εισιτηρίου 1+1 δώρο

Santa Claus Kingdom

Kingdom mec

Το Santa Claus Kingdom, στο εκθεσιακό κέντρο Μ.E.C. Παιανίας, μας καλεί όλους, μικρούς και μεγάλους, να ζήσουμε την πιο φωτεινή Χριστουγεννιάτικη ιστορία και να απολαύσουμε αμέτρητα παιχνίδια με ένα μόνο εισιτήριο!

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 210-6199777.
Ωράριο λειτουργίας: 10 π.μ. έως 10 μ.μ.
Είσοδος: 8 ευρώ για γονείς, 14 ευρώ για παιδιά, ειδική πολιτική για ανέργους και πολύτεκνους

Aidonakia Christmas Village

aidonakia

Στο Aidonakia Christmas Village φέτος θα τα βρείτε όλα! Ένας παραμυθένιος κόσμος περιμένει μικρούς και μεγάλους με πολλά παιχνίδια και χριστουγεννιάτικες εκπλήξεις!

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2106198274.
Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα έως Παρασκευή 4 μ.μ. έως 10 μ.μ. και Σαββατοκύριακο 10 π.μ. έως 11 μ.μ.
Είσοδος: Η είσοδος στον χώρο είναι ελεύθερη, Ημερήσιο Βραχιόλι Απεριόριστης Συμμετοχής 16,5 ευρώ (12 παιχνίδια), Μεμονωμένη μάρκα: 3 ευρώ ανά συμμετοχή – παιχνίδι

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved