Καλοκαιρινές χρωμοσελίδες έτοιμες για εκτύπωση (εικόνες)

Δωρεάν καλοκαιρινές χρωμοσελίδες για αγόρια και κορίτσια.

Καλοκαιρινές χρωμοσελίδες έτοιμες για εκτύπωση (εικόνες)

Τα σχολεία έκλεισαν για τις καλοκαιρινές διακοπές, οπότε κρατήστε τα παιδιά σας (όλων των ηλικιών) απασχολημένα με αυτές τις καλοκαιρινές χρωμοσελίδες.

Δεν υπάρχει τίποτε πιο όμορφο από τη ζωγραφική. Τα παιδιά μπορούν να εξωτερικεύσουν τα συναισθήματά τους, να εκφραστούν και να δώσουν ζωή σε όλα όσα σκέφτονται και φαντάζονται. Οι ειδικοί αναφέρουν ότι η ζωγραφική και η επιλογή των χρωμάτων μπορεί να αποκαλύψει πολλά για την ψυχολογία του παιδιού.

Κάποια παιδιά λατρεύουν να φτιάχνουν μόνα τους τα σχέδια και κάποια άλλα προτιμούν να γεμίζουν με χρώματα αγαπημένα τους σχέδια. Με αφορμή το καλοκαίρι και τις καλοκαιρινές διακοπές, που είτε άρχισαν για κάποιους, είτε όχι, αποφασίσαμε να σας δώσουμε μερικές χρωμοσελίδες, έτοιμες προς εκτύπωση για να κρατήσετε απασχολημένα με δημιουργικό τρόπο τα παιδιά σας.

Γοργόνες, κάστρα, αμμουδιές, θάλασσα, βαρκούλες και κοχύλια είναι μόνο μερικά από τα σχέδια που θα βρείτε στις παρακάτω χρωμοσελίδες.

xromoselides me thema to kalokairi 15

Αποθηκεύστε τις στο desktop και εκτυπώστε τις. Τα μικρά σας θα ενθουσιαστούν.

Πώς θα αποθηκεύσετε στο desktop τις χρωμοσελίδες.

Βήμα 1ο: Ανοίξτε τη gallery

Βήμα 2ο: Κάντε δεξί κλκ με το ποντίκι και πατήστε αποθήκευση

Βήμα 3ο: Βρείτε τη φωτογραφία που μόλις αποθηκεύσατε στον υπολογιστή σας και πατήστε εκτύπωση.

Βήμα 4ο: Αραδιάστε τους μαρκαδόρους, τις ξυλομπογιές, τα λαδοπαστέλ και τις τέμπερες μπροστά στο μικρό σας και αφήστε το να γεμίσει με χρώμα τη ζωγραφιά του.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved