Θα βγείτε στα χιόνια με τα παιδιά; Φτιάξτε τον χιονάνθρωπο Olaf (vid)

  • Φτιάξτε τον πιο εντυπωσιακό χιονάνθρωπο με τα παιδιά.
  • Δείτε βήμα-βήμα πώς θα φτιάξετε τον Olaf στο χιόνι.
Θα βγείτε στα χιόνια με τα παιδιά; Φτιάξτε τον χιονάνθρωπο Olaf (vid)

Τα παιδιά λατρεύουν το χιόνι και ήδη από χθες βγήκαν στους δρόμος για να το απολαύσουν. Έπαιξαν χιονοπόλεμο, έφτιαξαν χιονάνθρωπους, έτρεξαν, έπαιξαν. Το χιόνι είναι ακόμα πυκνό και μπορείτε και σήμερα να παίξετε εκτός σπιτιού. Τι σας προτείνουμε; Να φτιάξετε έναν ακόμα χιονάνθρωπο, όχι όμως όποιον και όποιον, αλλά τον χιονάνθρωπο Olaf.

Olaf, ο αγαπημένος χιονάνθρωπος των παιδιών

Ο Olaf είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς χαρακτήρες του αγαπημένου Frozen. Ο χαριτωμένος χιονάνθρωπος από τα παιδικά χρόνια της Έλσας και της Άννας έχει χιούμορ, είναι καλόκαρδος και έχει κλέψει τις καρδιές αγοριών και κοριτσιών.

Στο διαδίκτυο υπάρχουν διάφορα βίντεο με εντυπωσιακές προσπάθειες μικρών και μεγάλων να φτιάξουν τον Olaf στο φυσικό του περιβάλλον και παρακάτω μπορείτε να δείτε μία από αυτές.

Ακολουθήστε τα βήματα και φτιάξτε τον δικό σας Olaf με τα παιδιά. Βγάλτε φωτογραφίες για να θυμάστε την σημερινή ημέρα και να είστε σίγουροι ότι τα παιδιά θα το καταδιασκεδάσουν.

Πώς θα φτιάξετε τον χιονάνθρωπο Olaf:

Το μυστικό βρίσκεται στις γωνίες. Επίσης αντί για δύο μπάλες όπως συνηθίζεται, μία για το σώμα και μία για το κεφάλι, για να φτιάξετε τον Olaf θα πρέπει να φτιάξετε τρεις, με εκείνη στο κάτω μέρος να είναι εμφανώς μεγαλύτερη. Επίσης, προσοχή θα πρέπει να δώσετε και στο πώς θα σχηματίσετε το κεφάλι. Μην ξεχνάτε ότι το χαρακτηριστικό του Olaf είναι το μεγάλο χαμόγελο

Δείτε πώς έφτιαξε ο Kizzaki Vhi τον Olaf στο βίντεο που ακολουθεί και ακολουθήστε τα ίδια βήματα.



© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved