Christmas Village: Το απίθανο χριστουγεννιάτικο χωριό του Kidom

Αν θέλετε ατελείωτο παιχνίδι και χριστουγεννιάτικες δραστηριότητες για τα παιδιά, το Kidom του Allou! Fun Park θα πρέπει να είναι ο προορισμός σας.

Μαργαρίτα Νικολάου
Christmas Village: Το απίθανο χριστουγεννιάτικο χωριό του Kidom

Την Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου φωταγωγήθηκε το χριστουγεννιάτικο δέντρο του Christmas Village και εγώ ήμουν εκεί και έγινα για μερικές ώρες ξανά παιδι!

Ξυλοπόδαροι και animater

allou kidom 4

Από πού να αρχίσω; Από τα χιλιάδες φωτάκια; Τις γιρλάντες; Το εντυπωσιακά στολισμένο δέντρο; Τα ξωτικά, τους ξυλοπόδαρους και όλους τους animater που περιμένουν να διασκεδάσουν τα παιδιά; Ή τις τεράστιες και αμέτρητες σαπουνόφουσκες;

Χριστουγεννιάτικα εργαστήρια για παιδιά

allou kidom 2

Στο Christmas Village του Kidom έχει απίθανα εργαστήρια που περιμένουν τα παιδιά. Στο "Εργαστήρι των Ξωτικών" τα παιδιά μπορούν να φτιάξουν ζωγραφιές, χειροτεχνίες, στολίδια που μπορούν να κρεμάσουν στο δέντρο που βρίσκεται στον ίδιο χώρο και φυσικά να γράψουν το γράμμα στον Άγιο Βασίλη. Όπως θα δείτε και στην gallery παρακάτω, υπάρχει γραμματοκιβώτιο, που τα παιδιά μπορούν να ρίξουν το γράμμα τους.

allou kidom 7

Δίπλα ακριβώς, υπάρχει το "Σπίτι του Αϊ Βασίλη", όπου ο ίδιος μαζί με την κυρία Αγιοβασίλη, περιμένουν για να φωτογραφηθούν μαζί με τα παιδιά και γιατί όχι και με εσάς.

Στον ίδιο χώρο βρίσκεται και ο Ιππότης Άργουιν με την πριγκίπισσα Μπέττυ από την PLAYMOBIL. Εκεί έχον στηθεί ειδικά διαμορφωμένα τραπέζια με παιχνίδια PLAYMOBIL και κάστρα. Εγώ δεν σας κρύβω ότι άδραξα την ευκαιρία και φωτογραφήθηκα (σαν παιδί) με τους αγαπημένους ήρωες των παιδιών.

allou kidom 1

Δώρα, γούρια και στολίδια

Η υπέροχη Χριστουγεννιάτικη Αγορά του Christmas Village έχει πολλά γιορτινά σπιτάκια όπου θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία από μοναδικά χριστουγεννιάτικα στολίδια, γούρια, βιβλία, παιχνίδια, αλλά και δώρα για τους αγαπημένους σας.

Εγώ βρήκα απίθανα στολίδια και φυσικά γιορτινές στέκες για τα μαλλιά. Αυτή που φοράω στα μαλλιά μου ήδη βρίσκεται σπίτι μας και τη φοράει η κόρη μου.

Καραμέλες και μαλλί της γριάς

allou kidom 3

Εδώ θα πρέπει να πω ότι μετάνιωσα πολύ που δεν είχα την κόρη μου μαζί. Νομίζω, ότι αυτό που ζήλεψε περισσότερο, (εκτός από το παγοδρόμιο που θα σας αναφέρω παρακάτω) ήταν το μαλλί της γριάς.

Μαλλί της γριάς δεν μπορούσα να της πάω, όμως γύρισα σπίτι και της έκανα δώρο, ένα σακουλάκι γεμάτο ζαχαρωτά και marshmallows. Ε τι; Με άδεια χέρια να γύρναγα στο παιδί μου;

Παγοδρόμιο

Σειρά έχει το παγοδρόμιο. Νομίζω η τελευταία φορά που φόρεσα παγοπέδιλα ήταν πριν 20 χρόνια. Ωστόσο, νομίζω ότι μια χαρά τα κατάφερα με τη βοήθεια του ξωτικού που είχα στο πλευρό μου.

Τι άλλο θα βρείτε στο Christmas Village του Kidom

Στην Χριστουγεννιάτικη Αγορά του πάρκου μεταξύ άλλων θα έχετε την ευκαιρία σαν γονείς (ναι, και οι γονείς έχουν ψυχή) να απολαύσετε ζεστό κρασί όσο τα παιδιά σας πίνουν μια ζεστή σοκολάτα ή να φάτε λαχταριστούς λουκουμάδες και πολλές ακόμα γλυκές λιχουδιές αλλά και αλμυρά σνακ!

Και τα Χριστούγεννα στο Kidom συνεχίζονται…

allou kidom 6

Αν ανήκετε σε εκείνη την κατηγορία των γονιών που λάτρεψαν την ταινία "Τραγούδα", τότε σίγουρα δεν πρέπει να ξεχάσετε να λάβετε συμμετοχή στον σούπερ διαγωνισμό που τρέχει αυτή την περίοδο. Φωτογραφηθείτε σε ειδικά διαμορφωμένα stand που υπάρχουν στο χριστουγεννιάτικο χωριό και αναρτήστε με τα ζητούμενα hashtags στον προσωπικό σας λογαριασμό στο Instagram.

Kidom στο Allou! Fun Park

Αν πρέπει να διαλέξω ανάμεσα στα τόσα χριστουγεννιάτικα πάρκα που υπάρχουν στην Αθήνα, σίγουρα το Christmas Village στο Kidom του Allou! Fun Park είναι από τις πρώτες μου επιλογές και αυτό γιατί πληρεί όλες τις προϋποθέσεις και προσφέρει ασφαλές παιχνίδι στα παιδιά μας.

Το Christmas Village θα βρίσκεται στο Kidom του Allou! μέχρι τις 9 Ιανουαρίου και θα περιμένει όλα τα παιδιά για να διασκεδάσουν, να παίξουν, να τρέξουν και να απολαύσουν απίθανα παιχνίδια.

Εγώ σίγουρα θα επισκεφθώ το χριστουγεννιάτικο χωριό με την κόρη μου και τις φίλες της για να παίξουν, να γράψουν γράμμα στον Άγιο Βασίλη, να πιουν ζεστή σοκολάτα και να φάνε σοκολατένια μήλα και μαλλί της γριάς.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved