Ζωγραφική για παιδιά: Φτιάξτε εναλλακτικές δημιουργίες με απλά αντικείμενα

  • Χρησιμοποιήστε αντί για πινέλο, το ρολό από το χαρτί υγείας.
  • Ζωγραφίστε πάνω σε αλουμινόχαρτο.
  • Φτιάξτε δημιουργίες αξιοποιώντας τα παλιά σας CD.
  • Φτιάξτε ζωγραφιές με μαγνήτες.
Ζωγραφική για παιδιά: Φτιάξτε εναλλακτικές δημιουργίες με απλά αντικείμενα

Η ζωγραφική είναι μία από τις αγαπημένες δραστηριότητες των παιδιών κάθε ηλικίας. Είναι διασκεδαστική, δημιουργική και τα παιδιά μπορούν να κάθονται με τις ώρες να αποτυπώΝουν στο χαρτί φιγούρες και εικόνες που έχουν φανταστεί.

Η τέχνη δεν έχει όρια και αυτό ισχύει και στην περίπτωση των μικρών παιδιών. Παρακινήστε τα να φτιάξουν μοναδικές δημιουργίες ξεφεύγοντας από τα καθιερωμένα, όπως για παράδειγμα να χρησιμοποιήσουν ρολό από χαρτί κουζίνας και αλουμινόχαρτο, αντί για πινέλο και χαρτί. Η ζωγραφική θα γίνει ακόμα πιο ενδιαφέρουσα και τα παιδιά θα μάθουν να είναι εφευρετικά.

Ιδού μερικές ιδέες.

Φτιάξτε ένα αυτοσχέδιο πινέλο με ρολό από το χαρτί υγείας

Πάρτε το ρολό από το χαρτί υγείας και κόψτε κάθετες γραμμές από τη μία πλευρά. Βουτήξτε την πλευρά αυτή στα χρώματα και χρωματίστε την επιφάνεια που θέλετε. Η τεχνοτροπία και το τελικό αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακά.



Ζωγραφίστε σε αλουμινόχαρτο

Βαρεθήκατε να ζωγραφίζετε σε χαρτί ή καμβάδες; Ζωγραφίστε σε αλουμινόχαρτο! Η υφή του είναι έτσι και αλλιώς πιο εντυπωσιακή και μπορείτε να φτιάξετε απίθανες δημιουργίες πάνω στο ασημί υλικό.



Φτιάξτε ζωγραφιές αξιοποιώντας τα παλιά CD

Έχετε κάπου στο σπίτι καταχωνιασμένα CD που έχετε να χρησιμοποιήσετε χρόνια ολόκληρα; Αξιοποιήστε τα για να φτιάξετε όμορφες δημιουργίες με τα παιδιά. Δείτε μερικές ιδέες για το τι μπορείτε να κάνετε στο βίντεο που ακολουθεί.



Ζωγραφίστε με μαγνήτες

Ανακαλύψτε τις ιδιότητες των μαγνητών ζωγραφίζοντας. Πατήστε play παρακάτω και πάρτε ιδέες.



© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved