Προτάσεις για το Σαββατοκύριακο - Τι μπορείτε να κάνετε με τα παιδιά;

Ιδέες και προτάσεις ψυχαγωγίας για το διήμερο.

Προτάσεις για το Σαββατοκύριακο - Τι μπορείτε να κάνετε με τα παιδιά;

Μία ακόμα εβδομάδα έφτασε στο τέλος της. Μετά το Πάσχα, ακολουθεί ένα ακόμα ιδιαίτερο Σαββατοκύριακο. Την Κυριακή 9 Μαΐου είναι η Γιορτή της Μητέρας και οι μανούλες έχουν την τιμητική τους.

Όπως κάθε τέλος εβδομάδας, έτσι και αυτήν την Παρασκευή μοιραζόμαστε μαζί σας ιδέες και προτάσεις για να περάσετε ένα όμορφο, διασκεδαστικό και δημιουργικό Σαββατοκύριακο με τα παιδιά, λίγο πριν επιστρέψουν και πάλι στα θρανία.

Τι μπορείτε να κάνετε λοιπόν αυτό το διήμερο εκτός από βόλτες ή εξόρμηση στη θάλασσα;

Φτιάξτε με τα παιδιά χειροποίητα δώρα για τη Γιορτή της Μητέρας

Ενόψει την Ημέρα της Μητέρας, μπορείτε να φτιάξετε παρέα με το μικρό σας εύκολες κατασκευές για να διακοσμήσετε στο σπίτι ή να κάνετε ως δώρο στη δική σας μαμά ή σε άλλες μαμάδες, φίλες ή συγγενείς. Δείτε εδώ πέντε αυτοσχέδια δώρα που μπορούν να φτιάξουν τα μικρά σας για την ιδιαίτερη αυτή περίσταση.

bigstock Child Making Homemade Greeting 417930610

Ανοιξιάτικη κατασκευή: Φτιάξτε ένα μπουκέτο με πολύχρωμα λουλούδια από χαρτί

Δείτε εδώ πώς με λίγα υλικά θα φτιάξετε ένα εντυπωσιακό μπουκέτο με πολύχρωμα λουλούδια. Μία ευφάνταστη, ανοιξιάτικη κατασκευή, ιδανική και για τη Γιορτή της Μητέρας.

Μαθαίνοντας τα συναισθήματα: Μία πρωτότυπη χειροτεχνία για παιδιά

Ένας τρόπος για να μάθετε στα παιδιά να αναγνωρίζουν τα συναισθήματά τους είναι μέσα από παιχνίδια και δραστηριότητες που μπορείτε να κάνετε παρέα. Δείτε εδώ μία πολύ εύκολη χειροτεχνία που θα σας βοηθήσει να μιλήσετε στα παιδιά για τα συναισθήματα όπως τη χαρά, τη λύπη, τον θυμό κ.α., και τα παιδιά να κατανοήσουν καλύτερα το κάθε ένα.

Χειροτεχνίες για νήπια: Φτιάξτε όμορφα ζωάκια από χαρτί

Περάστε δημιουργικό χρόνο με τα παιδιά φτιάχνοντας όμορφες χειροτεχνίες. Τα παιδιά προσχολικής ηλικίας λατρεύουν τα ζωάκια, τι καλύτερο λοιπόν από το να φτιάξετε παρέα ζωάκια από χαρτί; Δείτε πώς εδώ.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved