Πασχαλινά παραμύθια για να διαβάσετε στα παιδιά ανήμερα του Πάσχα (vids)

Τρία πασχαλινά παραμύθια για παιδιά.

Πασχαλινά παραμύθια για να διαβάσετε στα παιδιά ανήμερα του Πάσχα (vids)

Και το φετινό Πάσχα είναι αρκετά διαφορετικό, μπορείτε όμως να περάσετε όμορφες οικογενειακές στιγμές και στο σπίτι κάνοντας πασχαλινές δραστηριότητες με τα παιδιά.

Με αφορμή τη σημερινή ημέρα, αντί για τα κλασικά παραμύθια που διαβάζετε τις υπόλοιπες μέρες μπορείτε να διαβάσετε πασχαλινά παραμύθια και να τους μιλήσετε για τα έθιμα του Πάσχα και της Ανάστασης. Δείτε μερικές ιδέες παρακάτω.

«Μα, πού πήγαν τα αυγά;»

Όλα είναι πανέτοιμα για το φετινό αγρο-κυνήγι του θησαυρού! Όμως, την ημέρα της γιορτής, τα αυγά δεν είναι πουθενά! Ο Χνουδένιος ο λαγός, ο Φάνης ο τυφλοπόντικας, η Κικιπού η κόκκινη αλεπού και οι φίλοι τους αναζητούν στοιχεία και ακολουθούν τα ίχνη για να λύσουν το μυστήριο των εξαφανισμένων αυγών.

Συγγραφέας: Κυρα-Ρήνη



«Το ραγισμένο κόκκινο αυγό»

Το παραμύθι «Το ραγισμένο κόκκινο αυγό» μας αφηγείται την ιστορία του Αναστάση, ενός κόκκινου αυγού που προετοιμάζεται για να είναι δυνατός στο τσούγκρισμα της Ανάστασης. Όμως από μία απροσεξία του, ράγισε

Συγγραφέας: Λούκας Παναγής



«Ένα Πάσχα που κοιμάται»

Ένα διαφορετικό πασχαλινό παραμύθι εμπνευσμένο από τις πρωτόγνωρες καταστάσεις που βιώνουμε. Κυκλοφόρησε πέρυσι και φέτος όμως, είναι πιο επίκαιρο από ποτέ.

Συγγραφέας: Κυριακή Βασάλου



© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved