Ζωγραφίζοντας πασχαλινά καλάθια - Χρωμοσελίδες για παιδιά

Εκτυπώστε χρωμοσελίδες με πασχαλινά καλάθια για να ζωγραφίσουν τα παιδιά.

Ζωγραφίζοντας πασχαλινά καλάθια - Χρωμοσελίδες για παιδιά

Όπως φαίνεται για ακόμη μια χρονιά το Πάσχα θα είναι διαφορετικό για όλους και δη για τα παιδιά που περίμεναν πώς και πώς ίσως μια εξόρμηση στο χωριό. Ωστόσο, το ταξίδι στο χωριό φαίνεται μακρινό με τα σημερινά δεδομένα, γι' αυτό σαν γονείς θα πρέπει να φτιάξετε ένα πρόγραμμα που θα σας βοηθήσει να απασχολήσετε τα μικρά παιδιά στο σπίτι τη Μεγάλη Εβδομάδα.

Ένας από τους καλύτερους τρόπου για να το κάνετε αυτό, είναι η ζωγραφική. Με αφορμή το Πάσχα, μπορείτε να ζητήσετε από τα μικρά σας να χρωματίσουν τις πασχαλινές χρωμοσελίδες που ακολουθούν, φτιάχνοντας το πασχαλινό καλαθάκι των ονείρων τους.

Τα οφέλη από τη ζωγραφική; Πολλά. Βοηθά τα παιδιά να εξωτερικεύουν τα συναισθήματά τους και τις σκέψεις τους και μέσω αυτής ανακαλύπτουν νέες πτυχές της προσωπικότητάς τους. Επιπλέον μαθαίνουν να παρατηρούν και παράλληλα εξασκούν και εξελίσσουν τις κινητικές τους δεξιότητες. Η ζωγραφική μπορεί επίσης να τονώσει την αυτοπεποίθησή τους και να τους προσφέρει στιγμές χαλάρωσης και διασκέδασης.

Τις μέρες αυτές που θα μείνετε σπίτι είναι ευκαιρία να κάνετε ακόμα περισσότερες ζωγραφιές. Χρώματα, μαρκαδόρους και ξυλομπογιές έχετε σπίτι σας οπότε το μόνο που θα χρειαστείτε επιπλέον είναι όρεξη για δημιουργία και φαντασία.

Δείτε τις χρωμοσελίδες με τα πασχαλινά καλάθια και εκτυπώστε τις.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved