Προτάσεις για το Σαββατοκύριακο - Τι μπορείτε να κάνετε με τα παιδιά;

Iδέες και προτάσεις για διασκεδαστικό και δημιουργικό χρόνο με τα παιδιά. 

Προτάσεις για το Σαββατοκύριακο - Τι μπορείτε να κάνετε με τα παιδιά;

Πρωινό ξύπνημα, διαβάσματα, εξωσχολικές δραστηριότητες είναι μόνο μερικά από τα νέα δεδομένα της καθημερινής μας ρουτίνας, μετά το άνοιγμα των σχολείων τέσσερις εβδομάδες πριν.

Μία ακόμα εβδομάδα όμως έφτασε στο τέλος της και το επόμενο διήμερο είναι λίγο πιο χαλαρό, χωρίς τόσες πολλές υποχρεώσεις και με περισσότερο ελεύθερο χρόνο στη διάθεσή μας. Τι μπορείτε να κάνετε λοιπόν το Σαββατοκύριακογια να απασχολήσετε και να περάσετε ευχάριστο χρόνο με τα μικρά σας;

Ζωγραφίζοντας το Halloween - Υπέροχες χρωμοσελίδες για παιδιά

Τα παιδιά λατρεύουν τη ζωγραφική και ειδικά τη θεματική ζωγραφική. Δώστε τους μαρκαδόρους, ξυλομπογιές ακόμη και νερομπογιές για να χρωματίζουν τις χρωμοσελίδες που μπορείτε να δείτε εδώ. Kολοκύθες, φαντασματάκια, μαγισσούλες είναι μόνο μερικά από όλα εκείνα που θα έχουν τη δυνατότητα να ζωγραφίσουν τα παιδιά σας το Σαββατοκύριακο και όλα είναι εμπνευσμένα από το Hallloween.

Φθινοπωρινές χειροτεχνίες για παιδιά

Η ενασχόληση με τις χειροτεχνίες έχει πολλά οφέλη για τα παιδιά. Φτιάχνοντας κατασκευές, τα παιδιά εξασκούν τις κινητικές τους δεξιότητες, μαθαίνουν να δημιουργούν, να αφήνουν τη φαντασία τους ελεύθερη και αποκτούν περισσότερη αυτοπεποίθηση. Για το επόμενο διήμερο εμείς μοιραζόμαστε μαζί σας εύκολες και άκρως φθινοπωρινές κατασκευές που θα ενθουσιάσουν τα παιδιά. Δείτε τις εδώ.

Μαθαίνοντας την πρόσθεση - Ένα διασκεδαστικό παιχνίδι για παιδιά

Με ένα χαρτόκουτο, δύο πλαστικά ποτήρια, χαρτιά και μαρκαδόρους, μπορείτε να φτιάξετε ένα υπέροχο αυτοσχέδιο παιχνίδι για να βοηθήσετε το παιδί σας να εξασκηθεί στην πρόσθεση. Δείτε πώς θα το φτιάξετε εδώ.

Τρεις φθινοπωρινές ζωγραφιές για παιδιά

Ζωγραφίζοντας, τα παιδιά εξασκούν τις κινητικές τους δεξιότητες, μαθαίνουν να δημιουργούν, να σκέφτονται και να χρησιμοποιούν τη φαντασία τους. Επίσης, μέσα από τη ζωγραφική ανακαλύπτουν τον εαυτό τους, εκφράζονται και αποκτούν περισσότερη αυτοπεποίθηση. Δείτε εδώ, τρεις προτάσεις για εντυπωσιακές ζωγραφικές εμπνευσμένες από το φθινόπωρο.

Ευφάνταστες κατασκευές από κουτιά δημητριακών

Πώς ένα κουτί δημητριακών μπορεί να μεταμορφωθεί σε μία κιθάρα, ένα ενυδρείο ή έναν κροκόδειλο; Δείτε εδώ πώς θα φτιάξετε τρεις κατασκευές αξιοποιώντας τα άδεια κουτιά των δημητριακών και μερικά ακόμα υλικά.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved