Ζωγραφίζοντας με τα πόδια: Μία διασκεδαστική δραστηριότητα για παιδιά

Μία ιδιαίτερη και άκρως διασκεδαστική δραστηριότητα για μικρά και μεγάλα παιδιά! 

Ζωγραφίζοντας με τα πόδια: Μία διασκεδαστική δραστηριότητα για παιδιά

Η ζωγραφική είναι μία αγαπημένη δραστηριότητα των παιδιών με πολλά οφέλη για την ανάπτυξη και την καλλιέργεια του χαρακτήρα τους.

Ζωγραφίζοντας, τα παιδιά μαθαίνουν να δημιουργούν, να χρησιμοποιούν τη φαντασία τους, να παρατηρούν, να εκφράζονται. Παράλληλα, εξασκούν τις κινητικές τους δεξιότητες και αποκτούν μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση βλέποντας τις δικές τους δημιουργίες.

Η ζωγραφική όμως μπορεί να διδάξει και κάτι ακόμα σημαντικό στα παιδιά και αυτό είναι ότι στη δημιουργικότητα, δεν υπάρχουν όρια και η δραστηριότητα που σας προτείνουμε σήμερα αναδεικνύει ακριβώς αυτό.

Τι θα λέγατε λοιπόν, αντί για τον κλασικό τρόπο ζωγραφικής να δοκιμάσετε με το μικρό σας να ζωγραφίσετε με τα πόδια;

Ο Sergei, μπαμπάς δύο αγοριών και δημιουργός του The Dad Lab, ενός YouTube καναλιού με δραστηριότητες για παιδιά και πάνω από 1.000.000 subscribers, το δοκιμάσετε με τον γιο του και στο βίντεο που ακολουθεί, μπορείτε να δείτε το αποτέλεσμα.



Δοκιμάστε το κι εσείς. Όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα, το βέβαιο είναι ότι πρόκειται για μία ιδιαίτερη και ενδιαφέρουσα εμπειρία που διδάσκει στα παιδιά ότι μπορούν να εκφραστούν και να δημιουργήσουν με κάθε τρόπο.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved