Κουκέτες για κορίτσια: Φανταστικές ιδέες για το παιδικό δωμάτιο (vid)

Όταν οι αδελφές πρέπει να μοιραστούν το ίδιο παιδικό δωμάτιο, βρίσκουμε έξυπνες λύσεις.

Το σχολείο τελειώνει σιγά-σιγά και εσείς μετά την καραντίνα, θέλετε να αλλάξετε το παιδικό δωμάτιο των παιδιών σας. Τι γίνεται όμως, όταν το δωμάτιο είναι μικρό και θέλετε να αντικαταστήσετε τη μικρή κούνια ή το κρεβάτι με μια κουκέτα;

Οι κουκέτες αποτελούν μια βολική λύση για τα παιδιά που δεν έχουν δικό τους ξεχωριστό δωμάτιο και πρέπει να το μοιραστούν.

Όταν λοιπόν ξεκινήσετε την έρευνα αγοράς για κουκέτα, δεν ξεχνάτε ποτέ να έχετε μαζί σας τις διαστάσεις του δωματίου.

Αν ήδη έχετε βάψει το δωμάτιο ή το έχετε διακοσμήσει εν μέρει, επιλέξτε κουκέτα σε ουδέτερα χρώματα ώστε να συνδυάζεται σχεδόν με όλα. Επίσης, πολύ σημαντικό είναι να αγοράσετε κουκέτα που θα είναι βολική όταν μεγαλώσουν τα παιδιά.

Μπορείτε να επιλέξετε μια έτοιμη κουκέτα ή να την παραγγείλετε. Ειδικά σε αυτή την περίπτωση μπορείτε να έχετε κι ένα τρίτο κρυφό κρεβάτι ειδικά αν φιλοξενείτε φίλους των παιδιών σας στο σπίτι ή κάποιο συγγενικό σας πρόσωπο.

Ως προς τα σχέδια πραγματικά θα εντυπωσιαστείτε από τις επιλογές που έχετε. Αν μάλιστα οι κουκέτες είναι για κορίτσια, θα δυσκολευτείτε αρκετά καθώς δεν θα ξέρετε ποια να πρωτοδιαλέξετε. Εκτός από τις κλασικές κουκέτες με τη σκάλα στο πλάι, θα βρείτε από σπιτάκια – κουκέτες μέχρι πύργους!

Εμείς βρήκαμε τις πιο εντυπωσιακές κουκέτες για κορίτσια που υπάρχουν στην αγορά και σας τις παρουσιάζουμε στο βίντεο που ακολουθεί:

Κεντρική φώτο: Instagram @ kids_bunk_beds

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved