Κατασκευές για κορίτσια που λατρεύουν τις Barbie - Τι μπορούν να φτιάξουν (vid)

Δείτε πόσα πολλά πράγματα μπορείτε να φτιάξετε μαζί τις κόρες σας και όλα για την αγαπημένη τους Barbie.

Κατασκευές για κορίτσια που λατρεύουν τις Barbie - Τι μπορούν να φτιάξουν (vid)

Με την Barbie έχουν μεγαλώσει γενιές και γενιές κοριτσιών.

Από το 1959 που κυκλοφόρησε μέχρι και σήμερα, η Barbie παραμένει σταθερή στις προτιμήσεις τους παρά τις αλλαγές που έχουν γίνει στην εμφάνισή της.

Ίσως η πιο εμφανής ήταν αυτή που έγινε το 1971, όταν τα μάτια της κούκλας προσαρμόστηκαν για να κοιτάζει μπροστά, και όχι με πλάγια ματιά όπως το αρχικό μοντέλο. Γεγονός είναι ότι η Barbie αποτελεί ένα μοναδικό είδος της παγκόσμιας ιστορίας παιχνιδιών.

Επειδή είμαστε σχεδόν σίγουρες ότι στο σπίτι σας εκτός από τη Barbie έχετε κι όλο της το …νοικοκυριό, σας προτείνουμε μερικές κατασκευές για να ανανεώσετε τα έπιπλα αλλά και τα αξεσουάρ της.

Με αυτό τον τρόπο η κόρη σας θα ασχοληθεί με κάτι που θα την ενθουσιάσει και θα αποκτήσει νέα γκαρνταρόμπα για την αγαπημένη της κούκλα, την οποία θα φτιάξει με υλικά που υπάρχουν στο σπίτι.

Στο βίντεο που ακολουθεί θα δείτε πώς να δημιουργήσετε εξαιρετικά κομψά χτενίσματα χρησιμοποιώντας απλά νήματα αλλά και πώς να σχεδιάσετε μοντέρνα ρούχα ανακυκλώνοντας τα δικά σας ( κι όχι μόνο).

Η ανανέωση όμως συνεχίζεται, στα έπιπλα αυτή τη φορά. Φτιάξτε λοιπόν κομψά έπιπλα όχι μόνο για την κρεβατοκάμαρα της Barbie αλλά και για το μπάνιο .

Κι όλα αυτά φτιαγμένα με τα χεράκια τα δικά σας και της κόρης σας.

Υπάρχουν τόσες πολλές κατασκευές που μπορείτε να φτιάξετε με ανακυκλώσιμα υλικά που δεν περνούσε καν από το μυαλό σας. Στο βίντεο θα δείτε τον τρόπο:



© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved