Φτιάξτε πασχαλινή ατμόσφαιρα στο σπίτι με πασχαλινά δέντρα (pics+vid)

Φέτος το Πάσχα μας θα είναι διαφορετικό επειδή #μένουμε_σπίτι, αυτό όμως δεν πρέπει να μας εμποδίσει από το να διασκεδάσουμε με τα παιδιά μας.

Φτιάξτε πασχαλινή ατμόσφαιρα στο σπίτι με πασχαλινά δέντρα (pics+vid)

Μην περιοριστείτε στα πασχαλινά κουλούρια, το κόκκινα αβγά, τις χειροποίητες λαμπάδες και τα σοκολατένια αβγουλάκια. Διακοσμήστε το σπίτι σας στολίζοντας το δικό σας πασχαλινό δεντράκι.

Στη Γερμανία και τη Σουηδία εδώ και αιώνες διακοσμούν κλαδιά δέντρων ή φυτά, σύμβολα της Άνοιξης. Τα τελευταία χρόνια αυτό το έθιμο έχει έρθει και στην Ελλάδα.

Μπορεί ο κορονοϊός να καραδοκεί έξω από την πόρτα μας, εμείς όμως #μένουμε_σπίτι και συνεχίζουμε να κάνουμε όλα εκείνα που κάνουμε κάθε χρόνο για να περάσουμε ένα όμορφο και διαφορετικό Πάσχα. Αν δεν στολίζετε δέντρο; Τώρα ήρθε η ευκαιρία να το κάνετε!

Τώρα θα αναρωτιέστε... Πώς μοιάζει ένα πασχαλινό δέντρο; Εμείς ψάξαμε στο διαδίκτυο και βρήκαμε όμορφα πασχαλινά δέντρα για να πάρετε ιδέες.

Φτιάξτε δεντράκι με τα παιδιά σας τώρα που βρίσκεστε στο σπίτι. Διακοσμήστε το πασχαλινά για να φτιάξει η διάθεσή τους και κάντε ό,τι περνά απο το χέρι σας για να κάνετε το Πάσχα τους μαγικό.

Δείτε εδώ 10 εύκολους τρόπους!

Swipe up και δείτε υπέροχα δεντράκια και πάρτε ιδέες.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved