Αποκριάτικο πάρτυ: Πώς θα οργανώσετε ένα αποκριάτικο πάρτυ σούπερ ηρώων για παιδιά (pics)

Αποκριάτικο πάρτυ: Τα παιδιά λατρεύουν τα πάρτυ και δη τα αποκριάτικα.

Αποκριάτικο πάρτυ: Πώς θα οργανώσετε ένα αποκριάτικο πάρτυ σούπερ ηρώων για παιδιά (pics)

Αντί να οργανώσετε ένα απλό παιδικό πάρτι στο παιδί σας με αφορμή τα γενέθλιά του (που πέφτουν μέσα στις Απόκριες) μπορείτε να οργανώσετε ένα πάρτι με θέμα τους σούπερ ήρωες, ζητώντας μάλιστα και από τα παιδιά που θα καλέσετε να ντυθούν με βάση αυτό το θέμα.

Ένα αποκριάτικο σούπερ ηρώων πάρτι θα μείνει αξέχαστο όχι μόνο στο παιδί σας, αλλά και τους φίλους του. Φανταστείτε τις φωτογραφίες και το βίντεο που θα έχετε ως ανάμνηση; Το σπίτι θα γεμίσει με μικρές Wonder Women, Iron men, Σούπερμαν, Μπάτμαν και άλλους πολλούς.

Τύφλα να έχει η ταινία Avengers!!!! Τόσους μαζεμένους ήρωες σίγουρα ούτε εκεί δεν έχετε δει!

Αποκριάτικο πάρτυ σούπερ ηρώων: Η πρόσκληση


https://www.instagram.com/p/B63yxGcDS0j/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading


https://www.instagram.com/p/B5GThsjD1U2/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Βγάλτε φωτογραφία το παιδί σας φορώντας την αποκριάτικη στολή του αγαπημένου του σούπερ ήρωα. Φτιάξτε μια κάρτα και στείλτε τη στους φίλους του, αναγράφοντας το θέμα και πώς πρέπει να φορούν στολές σούπερ ηρώων. Αν πάλι δεν θέλετε να στείλετε μια φωτογραφία του παιδιού σας, μπορείτε να βρείτε ένα υπέροχο σχέδιο σούπερ ηρώων και να το εκτυπώσετε.

Αποκριάτικο πάρτυ σούπερ ηρώων: Η διακόσμηση

Μπορείτε να κάνετε πολλά πράγματα στη διακόσμηση, όπως για παράδειγμα να κόψετε από κόμικ εικόνες και να δημιουργήσετε τις δικές σας μοναδικές γιρλάντες.


https://www.instagram.com/p/B14sH9GB_51/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Τα πολύχρωμα μπαλόνια είναι επίσης μια καλή επιλογή. Αν πάλι θέλετε να τα βάλετε και αυτά μέσα στο θέμα δεν έχετε παρά να σχεδιάσετε το λογότυπα μερικών σούπερ ηρώων.


https://www.instagram.com/p/B3w3U8Gnzry/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Μπορείτε να παραγγείλετε πιατάκια και ποτήρια σούπερ ήρωες. Το ίδιο κάντε με το τραπεζομάντιλο, τα πιρούνια, τα κουταλάκια και τις χαρτοπετσέτες.

Αποκριάτικο πάρτυ σούπερ ηρώων: Η στολή



Εδώ δεν χρειάζεστε και πολλές συμβουλές. Ρωτήστε το παιδί σας ποιος είναι ο αγαπημένος του ήρωας και φτιάξτε ή αγοράστε την στολή που επιθυμεί. Μην ξεχνάτε το αποκριάτικο πάρτυ είναι δικό του, γίνεται για εκείνο, οπότε θα πρέπει να σεβαστείτε την γνώμη του, ακόμη και αν ο σούπερ ήρωας που διάλεξε είναι ο Χάλκ.

Αποκριάτικο πάρτυ σούπερ ηρώων: Ο μπουφές


https://www.instagram.com/p/B5qsH2lhk4C/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading


https://www.instagram.com/p/Br3XxDaAv3J/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading


https://www.instagram.com/p/BsRVFdMHh0m/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ο μπουφές είναι κάτι που προσέχουν τα παιδιά στο πάρτυ. Μπορεί να παίζουν, να τρέχουν και να χορεύουν όμως θέλουν κάτι να φάνε. Διακοσμήστε τον μπουφέ και εντυπωσιάστε τους φίλους των παιδιών σας. Όσο για τα φαγητά και τα γλυκά που θα βάλετε επάνω; Ακολουθούν παρακάτω λαχταριστές και νόστιμες συνταγές αποκλειστικά για σούπερ ήρωες.

Αποκριάτικο πάρτυ σούπερ ηρώων: Τα φαγητά



Φτιάξτε τυροπιτάκια, ρολάκια, hot dog και πίτσες που θα έχουν το σχέδιο του Captain America.

Αποκριάτικο πάρτυ σούπερ ηρώων: Τα γλυκά



Στο διαδίκτυο κυκλοφορούν υπέροχες συνταγές για γλυκά, λιχουδιές και ροφήματα που μπορείτε να φτιάξετε για να απογειώσετε το αποκριάτικο πάρτυ του παιδιού σας. Στο βίντεο παραπάνω υπάρχουν μόνο μερικές από αυτές.

Αποκριάτικο πάρτυ σούπερ ηρώων: Τα ευχαριστήρια δώρα


https://www.instagram.com/p/B6nYK95pqVh/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading


https://www.instagram.com/p/B3dSUlGn5xv/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading


https://www.instagram.com/p/B3VcG9CJfF3/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Στο τέλος του πάρτι μοιράστε δωράκια στα παιδιά που καλέσατε κάνοντάς τους μικρά δωράκια. Μπισκότα, καραμέλες, λιχουδιές και ό,τι άλλο θέλετε εσείς. Φτιάξτε πουγκάκια με γκοφρέ χαρτί, ζωγραφίστε χάρτινες σακούλες με σχέδια και λογότυπα σούπερ ηρώων και φτιάξτε μάσκες από τσόχα.

Αποκριάτικο πάρτυ σούπερ ηρώων: Η τούρτα

Την τούρτα την αφήσαμε τελευταία και αυτό γιατί αν δεν πρόκειται για αποκριάτικο πάρτυ γενεθλίων και πρόκειται για απλό αποκριάτικο πάρτυ που οργανώσατε για το παιδί σας και τους φίλους του, δεν χρειάζεστε ιδέες για τούρτες. Αν όμως, το μικρό σας σβήσει κεράκια τότε ναι, οι προτάσεις μας είναι άκρως εντυπωσιακές.

Δείτε στη gallery που ακολουθεί τούρτες με θέμα τους Σούπερ ήρωες. Είτε το παιδί σας, είτε είναι αγόρι σίγουρα θα ενθουσιαστεί με κάποια από αυτές.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved