Hello Kitty: Αποκριάτικο face painting για κορίτσια (vid)

Για πάνω από τέσσερις δεκαετίες είναι η πιο αγαπημένη γατούλα των κοριτσιών.

Hello Kitty: Αποκριάτικο face painting για κορίτσια (vid)

Η Ηello Κitty είναι φανταστικός χαρακτήρας που δημιουργήθηκε το 1974 από την γιαπωνέζα Yuko Shimizu αλλά πλέον σχεδιάζεται από την Yuko Yamaguchi. Έχει εικονογραφηθεί ως μια γυναικεία ανθρωπόμορφη λευκή γιαπωνέζικη γάτα με έναν κόκκινο φιόγκο. Ο χαρακτήρας αυτός αποτελεί βασικό κομμάτι της ιαπωνικής λαϊκής κουλτούρας.

Το ιαπωνικό καρτούν μπορεί να το δει κανείς σε μπρελόκ, κούκλες, ρούχα, αξεσουάρ, κρεβάτια, κουρτίνες, τσάντες και ότι άλλο μπορεί κανείς να φανταστεί ενώ έχουν δυο θεματικά πάρκα που βασίζονται στο Hello Kitty.

Το face painting, δηλαδή η ζωγραφική προσώπου, είναι μια πραγματικά απολαυστική διαδικασία για όλα τα πιτσιρίκια και σίγουρα μια διαφορετική νότα. Μπορείτε να ζωγραφίσετε τα πρόσωπο του παιδιού σε μια σχολική γιορτή ή πάρτι και φυσικά τώρα, που διανύουμε την περίοδο των αποκριών. Εκτός από την παραδοσιακή αποκριάτικη στολή και μάσκα και η ιδέα της ζωγραφικής προσώπου είναι μια πολύ καλή λύση μεταμφίσης αυτή την περίοδο. Μην ξεχνάτε το πόσο ευαίσθητο είναι το παιδικό δέρμα και ότι θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε ειδικά, αντιαλλεργικά καλλυντικά.

Δείτε στο video πώς μπορείτε να κάντε face painting στο πρόσωπο του παιδιού σας τη Hello Kitty.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved