Χριστουγεννιάτικες κούπες: Οικονομικό και πρακτικό δώρο για τις γιορτές (vid)

Κάντε δώρα στα αγαπημένα σας πρόσωπα μια χριστουγεννιάτικη κούπα!

Χριστουγεννιάτικες κούπες: Οικονομικό και πρακτικό δώρο για τις γιορτές (vid)

Οι γιορτές πλησιάζουν και ήδη καταρτίζετε τη λίστα των δώρων. Εκτός από τις αγορές για τους πολύ δικούς σας ανθρώπους, θα θέλετε να κάνετε και ορισμένα συμβολικά δώρα σε φίλους σας που όμως να είναι οικονομικά.

Τι καλύτερη λοιπόν ιδέα από μια κούπα!

Το συγκεκριμένο δώρο είναι πολύ πρακτικό καθώς μπορεί να το χρησιμοποιεί καθημερινά ή αν είναι άκρως χριστουγεννιάτικη η κούπα, κάθε χρόνο τέτοια εποχή.

Η κούπα μπορεί να είναι με χριστουγεννιάτικο μοτίβο ή να τυπώσετε πάνω όνομα, μια ευχή, ή ότι άλλο εσείς θέλετε.Γεμίστε τη με σοκολατάκια, ζαχαρωτά ή ακόμα και με μικρά στολίδια, κάντε τη ένα όμορφο αμπαλάζ, και έχετε έτοιμο ένα όμορφο χριστουγεννιάτικο δώρο.

Μάλιστα σας έχουμε μια πολύ εύκολη συνταγή για σοκολατάκια:

Υλικά

290 γρ.σοκολάτα -κουβερτούρα λιωμένη
1 κουταλάκι σοκολάτα κομμένη σε κομμάτια
20 φουντούκια ψιλοκομμένα ή ολόκληρα
20 αμύγδαλα χωρίς τη φλούδα
Δύο κουταλιές φυστικοβούτυρο

Εκτέλεση

Εφοδιαστείτε με τις κλασικές παγοθήκες από σιλικόνη ή τις πλαστικές. Μόλις λιώσετε την κουβερτούρα, περάστε με ένα πινέλο τις παγοθήκες. Γεμίστε τις, εναλλάξ, με τους ξηρούς καρπούς ( ανακατεμένους ή ξεχωριστά) και τα κομμάτια σοκολάτας. Προσθέστε λίγο φυστικοβούτυρο και στη συνέχεια την λιωμένη κουβερτούρα.Βάλτε την παγοθήκη στην κατάψυξη για πάνω από 30 λεπτά. Τα σοκολατάκια σας είναι έτοιμα.

Ιδέες υπάρχουν πολλές και μπορείτε να τις δείτε στο βίντεο που ακολουθεί:



© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved