Tips για τη διακόσμηση του σαλονιού που θα φέρουν καλοτυχία και θετική ενέργεια (vid)

Θέλετε το σπίτι σας να είναι γεμάτο θετική ενεργεια; Δείτε τι πρέπει να προσέξετε στη διακόσμηση του σαλονιού σας.

Tips για τη διακόσμηση του σαλονιού που θα φέρουν καλοτυχία και θετική ενέργεια (vid)

Το σπίτι και μάλιστα το σαλόνι, είναι ο χώρος που περνάμε αρκετές ώρες της ημέρας, για αυτό και πρέπει να προσέξουμε ιδιαίτερα τον τρόπο που θα το διακοσμήσουμε.

Όχι μόνο για να είναι λειτουργικό και να μας αρέσει, αλλά γιατί σύμφωνα και με το Feng Shui η θέση που έχουμε τοποθετήσει τα έπιπλα στον χώρο, τα χρώματα που έχουμε επιλέξει και γενικά η διακόσμηση, επηρεάζει την ενέργεια και κατα συνέπεια την ψυχολογία και την τύχη μας.

Τι πρέπει λοιπόν να προσέξουμε, συγκεκριμένα στη διακόσμηση του σαλονιού;

Σύμφωνα με το Feng Shui, το σαλόνι θεωρείται "δημόσιος" χώρος και πρέπει να είναι μεγάλο και φωτεινό. Προτιμήστε τα ανοιχτόχρωμα χρώματα και κρατήστε τα παντούρια στα παράθυρα και στις μπαλκονόπορτες ανοιχτά.

Εξίσου σημαντικό είναι, να διατηρείτε τους τοίχους και το πάτωμα σε καλή κατάσταση, καθώς οι φθαρμένοι τοίχοι και πατώματα προκαλούν κακοτυχία.

Όσον αφορά τη διακόσμηση, ο καναπές πρέπει να κοιτάει προς την είσοδο του σαλονιού, ενώ καλό είναι να εντάξετε στον χωρο φυτά και ακόμα καλύτερα τυχερά φυτά, όπως είναι το μπονσάι ή η κράσουλα.

Αυτά όμως δεν είναι τα μόνα tips που πρέπει να ακολουθήσετε για να είναι η διακόσμηση του σαλονιού σας σύμφωνα με το Feng Shui. Δείτε ακόμη περισσότερα, καθώς και σε τι επηρεάζει το κάθε σημείο του σαλονιού στο βίντεο που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved