Deco tips για να κάνετε την κουζίνα σας minimal & μοντέρνα (vid)

Είσαι λάτρης της minimal διακόσμησης; Δες πώς θα την πετύχεις στην κουζίνα σου.

Deco tips για να κάνετε την κουζίνα σας minimal & μοντέρνα (vid)

Η κουζίνα είναι ενα από τα βασικά δωμάτια του σπιτιού, στο οποίο περνάμε πολλές ώρες του χρόνου μας. Για αυτόν ακριβώς το λόγο πρέπει ο χώρος να μας αρέσει, να μας βολεύει και να μας κάνει να αισθανόμαστε άνετα.

Η minimal διακόσμηση, είναι ένα διαχρονικό trend που μπορεί να αναδείξει τον χώρο και δεν είναι καθόλου δύσκολο να την υιοθετήσεις και εσύ στη δική σου κουζίνα.

Η Μandi και η Shea είναι experts στην εσωτερική διακόσμηση και μας δίνουν μερικά απλά, αλλά σημαντικά tips για να πετύχουμε τη διακόσμηση που θέλουμε.



1. Διάλεξε χρώματα

Το πρώτο βήμα είναι να επιλέξεις τη χρωματική παλέτα. Καλό είναι να κινηθείς σε πιο γήινες αποχρώσεις όπως το λευκό, το καφέ και ίσως το ανοιχτό πράσινο.

2. Δώσε σημασία στη σύνθεση και την ισορροπία

Έχει σημασία το που θα επιλέξεις να βάλεις το κάθε τι. Ακόμα και εάν έχεις διαλέξειι όμορφα διακοσμητικά και σκέυη, το πως θα τα συνθέσεις στον χώρο είναι πολύ σημαντικό.

3. Σκέψου τι είναι λειτουργικό & πρακτικό

Ο χώρος της κουζίνας είναι σημαντικό να είναι λειτουργικός. Βάλε τα διάφορα σκέυη στις θέσεις που σε βολεύουν και όποια διακοσμητικά και εάν επιλέξεις, να είσαι σίγουρη ότι θα είναι λειτουργικά για τον χώρο.

4. Αξιολόγηση και τελευταίες πινελιές

Όταν θα έχεις σχεδόν τελειώσει, κάνε ένα βήμα πίσω και βεβαιώσου ότι όλα είναι στην κατάλληλη θέση. Εάν κάτι δεν σου αρέσει ή θεωρείς ότι δεν θα σ εβολέψει άλλαξέ το.

5. "Less is more"

Βασικό στοιχείο της minimal διακόσμησης είναι τα λίγα διακοσμητικά στον χώρο. Μην επιβαρύνεις τη διακόσμηση της κουζίνας με πολλά αντικείμενα και εφάρμοσε τον χρυσό κανονα της κομψότητας και του μινιμαλισμού "less is more".

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved