Kάκτοι - Το καλοκαιρινό must στη διακόσμηση του σπιτιού μας (vid & pics)

Ο κάκτος είναι ένα πολύ ιδιαίτερο φυτό που προσθέτει χαρακτήρα στη διακόσμηση του σπιτιού ή του μπαλκονιού μας.

Kάκτοι - Το καλοκαιρινό must στη διακόσμηση του σπιτιού μας (vid & pics)

Ο κάκτος είναι ένα αγαπημένο απο τους interior designers φυτό. Είναι ιδιαίτερο, υπάρχει μεγάλη ποικιλία σε σχέδια και μεγέθη και δίνει στη διακόσμηση του σπιτιού έναν πιο stylish χαρακτήρα.

Τους καλοκαιρινούς μήνες, οι υψηλές θερμοκρασίες, η ξηρή ατμόσφαιρα και ο ήλιος που καίει, ταλαιπωρούν τα φυτά και εάν δεν τα προσέξουμε οι πιθανότητες να ξεραθούν ή να καούν δυστυχώς είναι πολλές.

Αυτός είναι και ένας από τους λόγους που οι κάκτοι είναι από τα ιδανικά φυτά για το καλοκαίρι. Δεν χρειάζονται πολύ πότισμα -συνεπώς μπορείτε να πάτε στις διακοπές σας χωρίς να σκέφτεστε ότι το φυτό σας θα μαραθεί- και είναι πολύ ανθεκτικοί τόσο εντός, όσο και εκτός σπιτιού.

Επιπλέον η μεγάλη ποικιλία κακτών μας δίνει τη δυνατότητα να τους αξιοποιήσουμε με πολλούς και διάφορους τρόπους στη διακόσμηση του σπιτιού σε όποιον χώρο θέλουμε. Στην κουζίνα, στο μπαλκόνι, στο σαλόνι, όπου και αν θελήσουμε να τους βάλουμε, οι εναλλακτικές μας ως προς τη διακόσμηση είναι πολλές.

Ακόμη πιο εντυπωσιακές, είναι οι συνθέσεις με πολλούς κάκτους μαζί και η Christine Kobzeff μας δείχνει στο παρακάτω βίντεο τον σωστό και πιο εύκολο τρόπο για να τις φτιάξουμε.



Εάν πάλι θέλετε να αξιοποιήσετε τους κάκτους με διαφορετκό τρόπο στη διακόσμηση του σπιτιού σας, βρήκαμε για εσάς τις παρακάτω εικόνες που θα σας εμπνεύσουν για να φτιάξετε τις πιο cozy γωνιές.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved