Κούνια για το σαλόνι ή το μπαλκόνι σου; Ιδέες & βήματα για να φτιάξεις κι εσύ τη δική σου (pics&vid)

Μία καλοκαιρινή πρόταση που μπορείτε να δοκιμάσετε και εσείς σπίτι σας!

Κούνια για το σαλόνι ή το μπαλκόνι σου; Ιδέες & βήματα για να φτιάξεις κι εσύ τη δική σου (pics&vid)

Εντός ή εκτός σπιτιού, η κούνια μπορεί να μεταμορφώσει τον χώρο και ταυτόχρονα να προσφέρει μοναδικές στιγμές χαλάρωσης.

Η διακόσμηση του σπιτιού είναι υποκειμενική υπόθεση. Επιλέγετε τη διακόσμηση που αρέσει σε εσάς και που σας κάνει να αισθάνεστε το σπίτι σας άνετο και ζεστό. Μία κούνια στο μπαλκόνι, στο σαλόνι ή οπουδήποτε αλλού, θα κάνει τον χώρο σας πιο ιδιαίτερο και εφόσον επιλέξετε αυτή που σας αρέσει και που ταιριάζει με την υπόλοιπη διακόσμηση του σπιτιού σας, θα δείτε ότι ο χώρος μπορεί πραγματικά να μεταμορφωθεί.

Οι επιλογές που έχετε ειναι πολλές. Η κούνια σας μπορεί να διαφoροποιηθεί από το υλικό που θα διαλέξετε, μέχρι το σχέδιο, το μέγεθος και φυσικά το μέρος που θα το βάλετε.

Εμείς κάναμε την έρευνά μας στο Instagram και συγκεντρώσαμε για εσάς τις κούνιες που κέρδισαν τις εντυπώσεις μας. Δείτε τις στο παρακάτω gallery και... εμπνευστείτε!

Επειδή ωστόσο, μπορεί να μη θέλετε τη δεδομένη χρονική στιγμή να κάνετε αυτήν την επένδυση και να αγοράσετε μία έτοιμη κούνια, πως θα σας φαινόταν αν μπορούσατε να τη φτιάξετε μόνη σας;

Η κοπέλα στο παρακάτω βίντεο το έκανε και μας δείχνει τον τρόπο! Δείτε τον!



© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved