Διακόσμηση βρεφικού δωματίου: Κάντο όπως η Kate Middleton (pics)

Μιμηθείτε τη Δούκισσα του Cambridge και τη Δούκισσα του Sussex και διακοσμήστε το δωμάτιο του μωρού σας είτε είναι αγόρι, είτε κορίτσι... με τα αγαπημένα έπιπλα της Kate Middleton και τα χρώματα που διάλεξε η Meghan Markle!

Διακόσμηση βρεφικού δωματίου: Κάντο όπως η Kate Middleton (pics)

Με το μωράκι του Δούκα και της Δούκισσας του Sussex να βρίσκεται καθ οδόν, σίγουρα το παιδικό δωμάτιό του να είναι έτοιμο!

Δεν ξέρουμε αν επέλεξαν την ίδια εταιρία με τους πρίγκιπα William και Kate Middleton, όμως ένα είναι σίγουρο, η Blue Almonds, σχεδίασε ένα υπέροχο παιδικό δωμάτιο (κούνια, πολυθρόνα, κουνουπιέρα, αλλαξιέρα και κομοδίνο), τη νέα Royal συλλογή όπως ονομάζει και η ίδια η εταιρεία.

Ο πρίγκιπας William και η Kate Middleton αγόρασαν μια καλαθούνα από τη συγκεκριμένη εταιρία λίγο πριν γεννηθεί ο πρίγκιπας George το 2013 και σίγουρα χρησιμοποιήθηκε και από τα αδέρφια του, πριγκίπισσα Charlotte και πρίγκιπα Louis.

Ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle, δεν επέλεξαν από το ίδιο κατάστημα τα έπιπλα για το μωρό που περιμένουν. Σύμφωνα με τη γερμανική εφημερίδα Braunschweiger Zeitung,

οι δυο τους επέλεξαν γήινα χρώματα στις αποχρώσεις του μπεζ και του γκρι της εταιρίας Auro για τους τοίχους του παιδικού δωματίου. Κάτι που επιβεβαίωσε και η ίδια η εταιρία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook γράφοντας: «Είμαστε χαρούμενη που το βασιλικό ζευγάρι επέλεξε χρώματα από τη δική μας εταιρία!».

Δείτε τις φωτογραφίες από τα υπέροχα έπιπλα στη gallery που ακολουθεί και αν σας αρέσουν δεν έχετε παρά να τα αντιγράψετε, ζητώντας από ένα κατάστημα να τα φτιάξει για εσάς!

πηγή φωτογραφιών: Instagram account / Blue Almonds

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved