Πασχαλινό δέντρο: Εντυπωσιακές ιδέες για να στολίσετε το δικό σας (pics)

Δέντρο δεν στολίζουμε μόνο τα Χριστούγεννα.

Πασχαλινό δέντρο: Εντυπωσιακές ιδέες για να στολίσετε το δικό σας (pics)

Τα πασχαλινά δεντράκια είναι ένα έθιμο που ξεκίνησε στην Γερμανία και τα τελευταία χρόνια είναι πολύ δημοφιλές σε αρκετές χώρες της Ευρώπης και στην Αμερική. Συνήθως είναι δέντρα χωρίς φύλα στολισμένα με πολύχρωμα αυγά με κάθε λογής σχέδια!

Η διακόσμηση του σπιτιού ή του κήπου σας με ένα πασχαλινό δεντράκι είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να γιορτάσετε τόσο το Πάσχα όσο και την Άνοιξη αλλά και να την ανανεώσετε με έναν κομψό και πολύχρωμο τρόπο.

Μπορείτε να στολίσετε ένα δέντρο στον κήπο ή στο μπαλκόνι σας. Εναλλακτικά μπορείτε να βάλετε μερικά αληθινά ή τεχνητά κλαδιά σε ένα βάζο και να τα στολίσετε με πολύχρωμα αυγά και άλλα εποχιακά διακοσμητικά όπως λουλούδια από χαρτί ή ύφασμα, κοτοπουλάκια, λαγουδάκια κ.ο.κ. . Μη διστάσετε να ανεβείτε στο πατάρι να βρείτε μια μικρή σειρά από φωτάκια που αναβοσβήνουν και να τα προσθέσετε στη σύνθεσή σας ή ακόμη και να κατεβάσετε το χριστουγεννιάτικο δέντρο σας και να το στολίσετε με πολλά πολύχρωμα αυγά και γιρλάντες!

Ανάλογα με το πόσο μικρό ή μεγάλο είναι μπορείτε να στολίσετε με αυτό την είσοδο του σπιτιού σας, το σαλόνι σας, τον μπουφέ σας και φυσικά το γιορτινό τραπέζι. Δεν είναι απαραίτητο το δέντρο να είναι μόνο ένα: μπορείτε να στολίσετε περισσότερα και μικρότερα και να τα «σκορπίσετε» στους χώρους του σπιτιού (σαλόνι, κουζίνα, τραπεζαρία) ή της βεράντας σας.

Τα παιδιά είναι σίγουρο ότι θα ενθουσιαστούν με την ιδέα και θα σας βοηθήσουν με μεγάλη χαρά να το διακοσμήσετε. Ένα πασχαλινό δεντράκι, που θα το έφτιαχναν από την αρχή και θα το στόλιζαν με το δικό τους γούστο, αποτελεί μια καλή διακοσμητική πρόταση και για το παιδικό δωμάτιο.

Δείτε στην gallery ιδέες για να φτιάξετε και το δικό σας δέντρο του Πάσχα.

Πηγή φωτογραφιών: Instagram hashtag #eastertrees

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved