Αυτό είναι το πιο εντυπωσιακό πασχαλινό δέντρο στον κόσμο στολισμένο με 10.000 αυγά! (εικόνες)

Ένα πασχαλιάτικο έθιμο που ξεκίνησε στο εξωτερικό και τα τελευταία χρόνια έχει έρθει και στη χώρα μας, είναι ο στολισμός του πασχαλινού δέντρο! Δεντράκια αληθινά ή και ψεύτικα στολισμένα με πασχαλινά αυγά σε όλα τα χρώματα, σίγουρα κλέβουν τις εντυπώσεις!

Αυτό είναι το πιο εντυπωσιακό πασχαλινό δέντρο στον κόσμο στολισμένο με 10.000 αυγά! (εικόνες)

Βέβαια τίποτα δε συγκρίνεται με το δέντρο που βλέπετε παρακάτω, καθώς είναι το μεγαλύτερο και το πιο εντυπωσιακό πασχαλινό δέντρο στον κόσμο!

1dentropasxa

Εμπνευστής του είναι ο κ. Βόλκερ από τη Γερμανία, ο οποίος φροντίζει και ασχολείται με το συγκεκριμένο δέντρο τα τελευταία 50 χρόνια! Όλα ξεκίνησαν το 1965, όταν το φύτεψε στην αυλή του σπιτιού του και λίγους μήνες αργότερα που πλησίαζε το Πάσχα κρέμασε τα πρώτα 18 αυγά. Από τότε η συλλογή αυγών και η φροντίδα του δέντρου του έγιναν εμμονή και κάθε χρόνο ο αριθμός των αυγών αυξάνεται σημαντικά!

1dentropasxa2

Σήμερα, το δέντρο έχει πάνω του 10.000 αυγά και όπως είναι φυσικό ο κ. Βόλκερ ασχολείται πολλές ώρες την ημέρα με τη συντήρηση και την καθαριότητα των αυγών. Πάντως, δε μπορείτε να πείτε, είναι πραγματικά εντυπωσιακό!

1dentropasxa3
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved