Baby Shower Party στο γραφείο: Πώς να το οργανώσετε (pics)

Η καλή σας συνάδελφος ετοιμάζετε να γεννήσει και εσείς θέλετε να της οργανώσετε ένα baby shower party.

Baby Shower Party στο γραφείο: Πώς να το οργανώσετε (pics)

Είναι τόσο συναρπαστικό να μάθετε ότι η συνάδελφος σας στο γραφείο περιμένει μωρό. Κάνετε την χαρμόσυνη είδηση ακόμα πιο διασκεδαστική διοργανώνοντας ένα baby shower party για εκείνη.

Μπορεί να σας ξαφνιάζει η ιδέα αλλά με καλή συνεργασία, προγραμματισμό και οργάνωση μπορεί να έχετε ένα πολύ καλό αποτέλεσμα.

Αρχικά, ζητήστε την άδεια από τη διεύθυνση καθώς και την άδεια να χρησιμοποιήσετε κάποια αίθουσα – την αίθουσα συσκέψεων για παράδειγμα- μετά το τέλος του ωραρίου εργασίας. Ρωτήστε αν υπάρχουν κάποιοι περιορισμοί σε ό,τι αφορά τη διακόσμηση του χώρου και ανάλογα επιλέξτε το θέμα σας.

Ξεκινήστε την προετοιμασία ένα μήνα με δύο εβδομάδες πριν. Κάντε τη λίστα των καλεσμένων και των προμηθειών που θα χρειαστείτε.

Ζητήστε από τους υπόλοιπους συναδέλφους να σας βοηθήσουν, αν θέλουν και μπορούν. Αντί να αναθέσετε την τροφοδοσία σε κάποιο catering ή ζαχαροπλαστείο μπορείτε όλοι να προσφέρετε από μια πιατέλα με ορεκτικά, γλυκά ή την τούρτα. Φροντίστε να υπάρχουν αναψυκτικά, χυμοί και ελαφριά ποτά για όλους καθώς και ένα μικρό, αναμνηστικό δωράκι.

Στην gallery που ακολουθεί θα βρείτε πολλές ιδέες διακόσμησης, ιδέες για τούρτες και δώρα για το party σας.

Πηγή φωτογραφιών: Instagram hashtag #showerparty, #babyshowerpartyideas, #babyshowerpartygifts, #showerpartycake, #dipercake.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved