Baby shower: Ιδέες για να διακοσμήσετε την τούρτα αν περιμένετε αγόρι (pics)

Σε πολλές χώρες σε όλο τον κόσμο το baby shower party είναι ένας τρόπος για να γιορτάσουμε το μεγαλύτερο δώρο που θα λάβει ποτέ μια γυναίκα, το παιδί της.

Baby shower: Ιδέες για να διακοσμήσετε την τούρτα αν περιμένετε αγόρι (pics)

Το shower party προηγείται της γέννησης του μωρού. Συνήθως σε αυτό παίρνουν μέρος μόνο γυναίκες – φίλες, συγγενείς της μητέρας- που προσφέρουν δώρα για τη μητέρα και το νεογέννητο.

Σε αυτή τη συγκέντρωση δίνεται η ευκαιρία στη νέα μητέρα όχι μόνο να μοιραστεί τη χαρά της αλλά και να πάρει πολλές πληροφορίες για το τι να περιμένει και πώς να διαχειριστεί τη νέα της ζωή.

Το baby shower party συνήθως οργανώνεται από την καλύτερη φίλη της μητέρας η οποία αναλαμβάνει και όλη την προετοιμασία, τη διακόσμηση, τις προσκλήσεις κ.λπ.
Βασικό στοιχείο του πάρτι, που αποκαλύπτει και το φύλο του μωρού, είναι η τούρτα.

Εάν περιμένετε αγόρι θέματα όπως χαρακτήρες κινουμένων σχεδίων, ζώα της ζούγκλας, ελεφαντάκια, αρκουδάκια, αυτοκίνητα ή άλλα αγορίστικα παιχνίδια μπορούν να κοσμούν την τούρτα σας. Αν προτιμάτε τις πιο minimal λύσεις μπορείτε απλώς να διακοσμήσετε την τούρτα επιλέγοντας το άσπρο χρώμα και τις αποχρώσεις του μπλε.

Είτε τη φτιάξετε μόνες σας είτε την παραγγείλετε δείτε στην gallery μερικές ιδέες για να διακοσμήσετε την τούρτα του baby shower πάρτι σας στην περίπτωση που περιμένετε αγόρι.

Πηγή φωτογραφιών: Instagram hashtag #babyboyshowercake

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved