Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση: Απίθανες ιδέες για να στολίσετε το παιδικό δωμάτιο

Δείτε απίθανες ιδέες για να στολίσετε και το παιδικό δωμάτιο.

Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση: Απίθανες ιδέες για να στολίσετε το παιδικό δωμάτιο

Τα Χριστούγεννα είναι η γιορτή για τα παιδιά. Ζούνε όλη την περίοδο των εορτών, μέχρι το μεδούλι τους. Λατρεύουν κάθε τι χριστουγεννιάτικο. Και από τα αγαπημένα τους – εξαιρείται ο Άγιος Βασίλης με τα δώρα – είναι ο στολισμός του σπιτιού. Αν ήταν δυνατόν να στολίσετε κάθε γωνιά του σπιτιού, με χριστουγεννιάτικες λάμπες, λαμπιόνια, ελαφάκια και κάθε τι άλλο, για τα παιδιά θα ήταν το καλύτερο τους.

paidiko domatio stolismos 8



Αν θέλετε, λοιπόν, να κάνετε μεγαλύτερη τη χαρά τους, στολίστε και το δωμάτιο τους! Δημιουργήστε μία ονειρική ατμόσφαιρα και δώστε τους τη χαρά να γευτούν τη μαγεία των Χριστουγέννων. Και δεν χρειάζεται να κάνετε υπερβολές στο στολισμό.

paidiko domatio stolismos 10

Αν το παιδικό δωμάτιο είναι μικρό, στολίστε ένα μικρό δεντράκι και τοποθετήστε το πάνω στο γραφείο. Μπορείτε επίσης, να στολίσετε τα παράθυρα με γιρλάντες ή αστέρια ή να βάλετε φωτάκια. Στο εμπόριο θα βρείτε μία μεγάλη ποικιλία με χριστουγεννιάτικα αυτοκόλλητα, που επίσης μπορείτε να βάλετε.

paidiko domatio stolismos 2

Μπορείτε, επίσης, να σχεδιάσετε με τα παιδιά αστέρια, δεντράκια, χιονάνθρωπους όπως φτιάχναμε κι εμείς παλιά και να τα κολλήσετε στα παράθυρα. Άλλη μία ιδέα, είναι να αγοράσετε σεντόνια ή παπλωματοθήκες με χριστουγεννιάτικα σχέδια, για το κρεβάτι.
Παρακάτω, ακολουθούν κάποιες ιδέες, που μπορείτε να πάρετε για να στολίσετε το παιδικό δωμάτιο.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved