Πασχαλινή διακόσμηση παιδικού δωματίου

Οι καλύτερες ιδέες για να διακοσμήσετε το παιδικό δωμάτιο με αφορμή το Πάσχα. 

Μαργαρίτα Νικολάου
Πασχαλινή διακόσμηση παιδικού δωματίου
Bigstock

Το Πάσχα είναι μια από τις γιορτές που τα παιδιά μπορούν να χαρούν, να διασκεδάσουν, να φτιάξουν χειροτεχνίες και πολλά γλυκά. Εκτός από αυτά όμως -που σίγουρα τα περιμένουν τα παιδιά σας- γιατί να μην τα εκπλήσσατε ευχάριστα διακοσμώντας πασχαλινά το παιδικό τους δωμάτιο;

Μπορεί στο σαλόνι σας να υπάρχει ένα πασχαλινό δεντράκι, όμως η διακόσμηση στο δικό τους δωμάτιο θα τα κάνει να χαρούν ακόμη περισσότερο.

Μπορείτε να το διακοσμήσετε παρέα ή απλά να το κάνετε μόνη όσο θα λείπει στο σχολείο ώστε να είναι μια έκπληξη για εκείνο όταν γυρίσει το μεσημέρι.

Πασχαλινά στεφάνια

Φτιάξτε όμορφα στεφάνια που χρωματικά θα ταιριάζουν με το δωμάτιό τους και κρεμάστε τα είτε στην πόρτα, είτε στον τοίχο, είτε στην κουκέτα, αν το δωμάτιο φιλοξενεί δύο παιδιά.

#1

#2

#3

Πασχαλινά καλάθια

Καλάθια ψάθινα, υφασμάτινα, πάνινα, πλεχτά ή ακόμη και καφάσια μπορούν να γίνουν ένα τέλειο διακοσμητικό για το παιδικό δωμάτιο με αφορμή το Πάσχα. Γεμίστε τα με παιχνίδια, με λούτρινα κουνελάκια, με υλικά χειροτεχνίας ώστε να φτιάξετε με τα παιδιά σας όμορφες κατασκευές.

#1

#2

#3

Γιρλάντες

Φτιάξτε όμορφες γιρλάντες που μπορείτε να κρεμάσετε στον τοίχο, στο κρεβάτι ή στην πόρτα των παιδιών σας. Αν δεν θέλετε να τις αγοράσετε, μπορείτε παρακάτω να δείτε μερικές γιρλάντες που μπορείτε να φτιάξετε με σπάγκο, πομ πομ, χαρτόνια ή εφημερίδες.

#1

#2

#3

Πασχαλινά διακοσμητικά μαξιλάρια

Αλλάξτε σκεπάσματα και διακοσμήστε το κρεβάτι, την καρέκλα ή το πάτωμα στο παιδικό δωμάτιο με όμορφα και πασχαλινά μαξιλάρια. Τα κουνελάκια, τα κοτοπουλάκια, τα πασχαλινά αβγά έχουν την τιμητική τους. Διαλέξετε ένα μαξιλάρι που ταιριάζει στην ήδη υπάρχουσα διακόσμηση του δωματίου.

#1

#2

#3

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved