Διακόσμηση μπαλκονιού: Ιδέες για τους λάτρεις του boho στιλ

Ιδέες για την boho διακόσμηση του μπαλκονιού σας.

Διακόσμηση μπαλκονιού: Ιδέες για τους λάτρεις του boho στιλ

Η boho διακόσμηση χαρακτηρίζεται από τα γήινα χρώματα, τα ξύλινα διακοσμητικά, τα vintage αντικείμενα, τα ριχτάρια και τα πολλά μαξιλάρια.

Instagram / my_hygge_my_home

Το μπαλκόνι είναι χώρος του σπιτιού που έχει την τιμητική του το καλοκαίρι και αξίζει να αφιερώσουμε λίγο χρόνο και κόπο για να το φτιάξουμε όπως μας αρέσει.

Για τους λάτρεις του boho στιλ οι επιλογές είναι αρκετές. To boho αντιπροσωπεύει το χαλαρό και ήρεμο στιλ και στη διακόσμηση χαρακτηρίζεται από τα γήινα χρώματα, τα ξύλινα διακοσμητικά, τα vintage αντικείμενα, τα ριχτάρια και τα πολλά μαξιλάρια.

Στο μπαλκόνι δεν είναι δύσκολο να υιοθετήσετε το boho στιλ και μάλιστα χωρίς να ξοδέψετε πολλά χρήματα. Το ιδανικό θα ήταν να έχετε ξύλινα έπιπλα και καναπέ ή καρέκλες με λευκές μαξιλάρες. Εάν δεν σκοπεύετε να αλλάξετε τα έπιπλα του μπαλκονιού μπορείτε να δώσετε boho πινελιές με τα κατάλληλα διακοσμητικά.

Στο Instagram βρήκαμε αρκετές ιδέες που θα σας εμπνεύσουν και τις οποίες μπορείτε να προσαρμόσετε στον δικό σας χώρο.

Βάλτε στις πολυθρόνες ή τον καναπέ πολλά μαξιλάρια, ριχτάρια σε γήινα χρώματα και φωτάκια με κίτρινο φως.

https://www.instagram.com/p/CeLEJ0VMhM9

Ποιός είπε ότι τα χαλιά είναι απαογρευτικά στο μπαλκόνι; Ένα καλοκαιρινό, boho χαλί είναι ό,τι πρέπει για το μπαλκόνι σας. Μπορείτε να βρείτε σε διάφορα μεγέθη που να ταιριάζουν στο μέγεθος και την αισθητική του χώρου.

https://www.instagram.com/p/CQBAnkALGy4

Στο τραπέζι του μπαλκονιού μπορείτε να βάλετε έναν ψάθινο δίσκο με κεριά, ένα βάζο και μπόλικα pampas που σήμα κατατεθέν της boho διακόσμησης.

https://www.instagram.com/p/CtHHsOxoMIy

Αν σας περισσεύει λίγος χώρος -εντάξει και κάποια χρήματα- μπορείτε να βάλετε σε μία γωνιά μία κρεμαστή κούνια-αιώρα. Εκτός από μία ιδιαίτερη διακοσμητική πινελιά, θα γίνει και το αγαπημένο σας σημείο για χαλάρωση.

https://www.instagram.com/p/Cs3THxpNNQt

Οι ονειροπαγίδες και άλλα boho διακοσμητικά μπορούν να γεμίσουν και να κάνουν πιο ιδιαίτερους τους τοίχους του μπαλκονιού.

https://www.instagram.com/p/CsWCAsWs8FT

Τέλος, από ένα boho μπαλκόνι δεν γίνεται να λείπουν τα φυτά. Δεν χρειάζεται να κάνετε υπερβολές και δεν χρειάζεται να επιλέξετε απαραίτητα λουλούδι με χρώμα. Αρκεί να βάλετε λίγο πράσινο στον χώρο και υπέρχουν πολλά ανθεκτικά φυτά που δε χρειάζονται ιδιαίτερη φροντίδα για να το πετύχετε.

https://www.instagram.com/p/CsTuGveovk-
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved