Τα πιο συχνά λάθη στη διακόσμηση της κουζίνας

Τα λάθη που κάνετε στη διακόσμηση της κουζίνας και πώς να τα διορθώσετε.

Τα πιο συχνά λάθη στη διακόσμηση της κουζίνας
Μικρή ή μεγάλη, η κουζίνα είναι ένας χώρος που εκτός από πρακτικός πρέπει να είναι και όμορφος.Ωστόσο, συχνά κάνετε ορισμένα λάθη στη διακόσμηση.

Η κουζίνα για πολλούς από εσάς είναι το πιο «ζεστό» σημείο του σπιτιού. Εκεί θα πιείτε έναν γρήγορο πρωινό καφέ, θα φάτε το μεσημέρι με τα παιδιά , θα μαγειρέψετε, θα τσιμπήσετε όλοι μαζί κάτι για βραδινό.

Από τη στιγμή λοιπόν που δεν είναι ένας χώρος απλά για να μαγειρεύετε, είναι σημαντικό να μην τον παραμελείτε.

Εκτός από το αν είναι τακτοποιημένη ή όχι η κουζίνα σας, δείτε αν έχετε κάνει ένα ή και περισσότερα διακοσμητικά λάθη:

https://www.instagram.com/p/CpzmtZXMIzG

Μεγάλες συσκευές

Μπορεί να έχετε ενθουσιαστεί με το τεράστιο ψυγείο που αγοράσατε, αλλά μήπως καταλαμβάνει περισσότερο χώρο απ’ όσο πρέπει; Ακόμα και μια σχετικά μεγάλη κουζίνα δείχνει μικρή όταν υπάρχουν πολλές και μεγάλες συσκευές στον χώρο. Πριν κάνετε την οποιαδήποτε αγορά σκεφτείτε πόσο πρακτική θα είναι αλλά κι αν δείχνει την κουζίνα σας ασφυκτική.

https://www.instagram.com/p/CpzmemCMsU0

Απουσία διακοσμητικών

Είναι λογικό να θέλετε μια κουζίνα λειτουργική, αλλά είναι λάθος να ξεχνάτε εντελώς τα διακοσμητικά. Ένα όμορφο χαλί, ένα έργο τέχνης ή κάποια κάδρα στους τοίχους αποτελούν έξτρα διακοσμητικές πινελιές δίνοντας άλλο στιλ στην κουζίνα σας.

Πολύ έντονα χρώματα

Τα χρώματα στην κουζίνα την κάνουν πιο ζωντανή, αρκεί αν μην υπερβάλλετε. Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να περιοριστείτε στην παλέτα των ουδέτερων αποχρώσεων . Απλά αν έχετε έντονα χρώματα στους τοίχους, επιλέξτε διακοσμητικά και κουρτίνες σε πιο απαλές αποχρώσεις.

https://www.instagram.com/p/CpznWThoNmS

Χαμηλός φωτισμός

Ο κακός φωτισμός μπορεί να κάνει την κουζίνα να δείχνει μικρή και μουντή. Ακόμα κι αν δεν είστε σε θέση να αντικαταστήσετε το φωτιστικό, αλλάξτε τη λάμπα με μια οικολογική και πιο φωτεινή.

https://www.instagram.com/p/CVRCKGPhtZM

Υπερφορτωμένος πάγκος

Μπορεί να είναι βολικό να έχετε συσκευές που χρησιμοποιείτε καθημερινά πάνω στον πάγκο, όμως έτσι η κουζίνα σας δείχνει υπερφορτωμένη και ακατάστατη. Προσπαθήστε να κάνετε μια επιλογή, τοποθετώντας τα αντικείμενα που δεν χρησιμοποιείτε συχνά στα ντουλάπια ή τα συρτάρια. Έτσι, ο πάγκος θα αναπνεύσει και θα μπορείτε κι εσείς να έχετε περισσότερο χώρο.

Με πληροφορίες από το dorisleslieblau.com

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved