Τραπεζάκι σαλονιού: Ιδέες διακόσμησης με δίσκους

Instagram / interiors_by_isha

Τρόποι να διακοσμήσετε το τραπεζάκι του σαλονιού με δίσκους.

Ένας από τους πιο απλούς τρόπους να ανανεώσετε τη διακόσμηση του σαλονιού είναι αλλάζοντας τα διακοσμητικά και τα αντικείμενα που έχετε στο τραπεζάκι. Χωρίς να ξοδέψετε μία περιουσία, μπορείτε να κάνετε μικρές αλλαγές που θα κάνουν τη διαφορά.

Από τις πιο κλασικές επιλογές στη διακόσμηση του coffee table είναι οι δίσκοι. Μπορείτε να τους χρησιμοποιήσετε για να δημιουργήσετε όμορφες συνθέσεις με κεριά, λουλούδια και πολλά ακόμα.

Το Instagram είναι γεμάτο με ιδέες που θα σας εμπνεύσουν. Ιδού κάποιες από τις αγαπημένες μας.

Γυάλινος στρογγυλός δίσκος

Μπορεί να είναι σε κάποιο ουδέτερο χρώμα ή και πιο έντονο για να κάνει standout. Ανάλογα με το μέγεθός του μπορείτε να βάλετε πάνω βάζα, κεριά και άλλα διακοσμητικά.

Ψάθινος δίσκος

Ο ψάθινος δίσκος ταιριάζει καλύτερα σε μία πιο boho διακόσμηση. Επειδή το υλικό είναι ιδιαίτερο, βρείτε το μέγεθος που ταιριάζει ανάλογα και με το μέγεθος του τραπεζιού.

Δίσκος από δέρμα

Πολύ εντυπωσιακοί είναι και οι δίσκοι από δέρμα. Είναι κομψοί και προσδίδουν μία ιδιαίτερη πινελιά στη διακόσμηση του σαλονιού.

Δίσκος από μάρμαρο

Εξίσου ιδιαίτερος είναι ο δίσκος από μάρμαρο. Είναι μίνιμαλ, διαχρονικός και ιδανικός για τραπέζια με πιο μεγάλη επιφάνεια.

Ξύλινος δίσκος

Αποτελεί ίσως την πιο κλασική επιλογή και ταιριάζει σε όλα τα ήδη διακόσμηση. Θα βρείτε δίσκους σε όλες τις αποχρώσεις του ξύλου και μπορείτε στη σύνθεση να δοκιμάσετε διαφορετικά χρώματα και υλικά.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved