Τραπεζάκι σαλονιού: Ιδέες να το διακοσμήσετε με φυτά και λουλούδια

Instagram / simplysanfordco

Παχύφυτα σε μικρά γλαστράκια, pampas grass, λουλούδια σε βάζα και πολλές ακόμα προτάσεις.

Το τραπεζάκι του σαλονιού παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στη διακόσμηση του καθιστικού και με μία μικρή ανανέωση σε αυτό, μπορείτε να ανανεώσετε συνολικά τη διακόσμηση του σαλονιού σας. Όχι, δεν χρειάζεται να το αντικαταστήσετε. Μπορείτε απλώς να αλλάξετε είναι να αυξήσετε τα διακοσμητικά αντικείμενα που έχετε επάνω.

Κεριά, μπολ και φυσικά λουλούδια και μικρά γλαστράκια είναι από τις πιο δημοφιλείς επιλογές.

Φυτά στο τραπεζάκι του σαλονιού – Ιδέες διακόσμησης

Ανάλογα με το μέγεθος του σαλονιού και φυσικά το μέγεθος του coffee table μπορείτε να επιλέξετε από μία ευρεία γκάμα επιλογών. Ψάξαμε στο Instagram και βρήκαμε αρκετές ιδέες. Ιδού οι αγαπημένες μας.

Για τους λάτρεις του minimal

Εάν προτιμάτε τη minimal αισθητική και διακόσμηση, μπορείτε να βάλτε μία μονόχρωμη μικρή γλάστρα με ένα φυτό χωρίς πολλά άνθη ή λουλούδια. Αποφύγετε να βάλετε και άλλα αντικείμενα στο τραπέζι.

Γλάστρα κανονική (γιατί όχι;)

Μία επιλογή σαν την παρακάτω προτείνεται εάν έχετε ένα πιο κοντό τραπεζάκι σαλονιού. Επίσης, η ιδέα αυτή είναι απαγορευτική εάν απέναντι ακριβώς από τον καναπέ βρίσκεται η τηλεόραση. Ωστόσο, είναι εντυπωσιακή και σίγουρα δίνει άλλον αέρα στο χώρο.

Παχύφυτα σε ιδιαίτερα γλαστράκια

Τα παχύφυτα δεν χρειάζονται πολύ πότισμα ούτε φροντίδα. Επίσης υπάρχουν διάφορα μεγέθη και αμέτρητα γλαστράκια με σχέδια σε διάφορα χρώματα για να επιλέξετε. Μπορείτε ακόμα και να κάνετε συνδυασμούς φυτών σε διάφορα μεγέθη.

Συνθέσεις σε δίσκο

Συνδυάστε μικρά γκαστράκια με κεριά ή άλλα αντικείμενα σε έναν στρογγυλό ή τετράγωνο δίσκο.

Αποξηραμένα λουλούδια και κάστανα

Και μία πιο φθινοπωρινή επιλογή με αποξηραμένα αλλά εντυπωσιακά λουλούδια και κάστανα.

Κανάτα με φρεσκοκομμένα λουλούδια

Τα φρεσκοκομμένα λουλούδια δίνουν χρώμα στον χώρο και είναι μία διαχρονική επιλογή. Συνδυάστε τα με ένα εντυπωσιακό βάζο ή κανάτα.

Pampas – Το τελευταίο trend

To pampas grass είναι ιδιαίτερο, όμορφο, κομψό και boho συνάμα, και μπορεί να δώσει μία ιδιαίτερη πινελιά στη διακόσμηση του σπιτιού σας.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved