Τραπεζάκι σαλονιού: Τρόποι να το διακοσμήσετε το φθινόπωρο

Ιδέες για τη φθινοπωρινή διακόσμηση του coffee table με φύλλα, κλαδιά και κολοκύθες.

Τραπεζάκι σαλονιού: Τρόποι να το διακοσμήσετε το φθινόπωρο
Instagram / marieshomeandgarden

Μία ανανέωση στη διακόσμηση του σπιτιού τώρα το φθινόπωρο, θα σας βοηθήσει να προσαρμοστείτε στη ρουτίνα της νέας σχολικής χρονιάς με καλύτερη διάθεση. Με απλούς τρόπους και ξοδεύοντας ελάχιστα χρήματα μπορείτε να βάλετε φθινοπωρινές πινελιές στη διακόσμηση του σπιτιού σας.

Σήμερα θα ασχοληθούμε συγκεκριμένα με τη διακόσμηση του coffee table που έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στο σαλόνι και με μερικές αλλαγές μπορείτε να μεταμορφώσετε τον χώρο. Ας τα δούμε αναλυτικά.

Βάζο με αποξηραμένα λουλούδια

https://www.instagram.com/p/CUfNcwPlLB-

Τα αποξηραμένα λουλούδια έχουν όμορφα χρώματα και σίγουρα θυμίζουν φθινόπωρο. Αποξηράνετε εσείς μερικά ή αγοράστε έτοιμα αποξηραμένα από το εμπόριο και βάλτε τα σε ένα ιδιαίτερο και μεγαλούτισκο βάζο. Extra bonus; Δεν χρειάζεται να τα ανανεώνετε κάθε εβδομάδα και μπορείτε να τα διατηρήσετε όλη τη φθινοπωρινή σεζόν.

Βάζο με κλαδιά

https://www.instagram.com/p/CE43fkFhQLM

Την ίδια λογική μπορείτε να ακολουθήσετε και με κλαδιά σε διάφορα μήκη, λεπτά και πιο κοντρά.

Κεριά με ζεστά αρώματα

https://www.instagram.com/p/CGFPwb1ncQj

Το φθινόπωρο είναι άμεσα συνδεδεμένο με ζεστές, γλυκιές και πικάντικες μυρωδιές όπως είναι η μυρωδιά της κανέλας και της γλυκιάς κολοκύθας. Βρείτε κεριά σε διάφορα σχέδια και χρώματα, κατά προτίμηση ζεστά όπως αποχρώσεις του κόκκινου και του πορτοκαλί και διακοσμήστε τα στο τραπεζάκι.

Διακοσμητικά με κολοκύθες

https://www.instagram.com/p/CFa16FpnAU4

Οι κολοκύθες είναι το χαρακτηριστικό λαχανικό του φθινοπώρου και μπορεί την τιμητική του να έχει κυρίως στο εξωτερικό, ωστόσο χρησιμοποιείται ως φθινοπωρινό διακοσμητικό πολύ και στην χώρα μας.

Παίξτε με τα φθινοπωρινά φύλλα

https://www.instagram.com/p/CWFEt7lt2rP

Μπορείτε είτε να τα διακοσμήσετε σε ένα βάζο, είτε να τα βάλετε σε ένα διακοσμητικό μπολ πάνω στο τραπεζάκι. Συνδυάστε το με κεριά και δώστε χρώμα και χαρακτήρα στο τραπεζάκι του σαλονιού σας.

Δείτε ακόμα περισσότερες ιδέες για τη φθινοπωρινή διακόσμηση του τραπεζιού που είδαμε στο Instagram στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved