Γραφεία για κορίτσια στην εφηβεία - Ιδέες διακόσμησης

Γραφεία minimal, ρομαντικά, boho και ό,τι άλλο θέλετε.

Γραφεία για κορίτσια στην εφηβεία - Ιδέες διακόσμησης

Instagram / organizemeup

Το παιδικό δωμάτιο είναι ο χώρος που το παιδί ξεκουράζεται, χαλαρώνει, κάνει τα μαθήματά του. Η διακόσμηση του παιδικού δωματίου, λοιπόν, είναι σημαντικό να βοηθάει το παιδι να ηρεμεί και να συγκεντρώνεται για μελέτη.

Στα παιδιά μεγαλύτερης ηλικίας must-have έπιπλο στο παιδικό δωμάτιο, είναι το γραφείο. Επενδύστε σε ένα γραφείο που θα μπορεί το παιδί να χρησιμοποιεί για χρόνια, αρκετά μεγάλο για να χωράει όλα τα σχολικά είδη και το παιδί να μπορεί να διαβάζει με άνεση. Σημαντικό, επίσης, είναι να εφοδιαστείτε με ένα καλό φωτιστικό.

Όσον αφορά τη διακόσμηση του γραφείου, οι επιλογές σας ποικίλουν ανάλογα με την ηλικία, το ύφος του δωματίου και φυσικά το γούστο του παιδιού.

Γραφεία για έφηβα κορίτσια - Ιδέες διακόσμησης

Τα γούστα των παιδιών αλλάζουν στην εφηβεία. Είναι λογικό λοιπόν σε αυτήν την ηλικία να θέλουν να αλλάξουν ή έστω να τροποποιήσουν τη διακόσμηση του δωματίου τους και το γραφείο που περνάνε τόσο χρόνο καθημερινά, το γραφεί τους.

Οι μικρές πινελιές όπως τα διακοσμητικά, η μολυβοθήκη, ακόμα και το φωτιστικό ή το τι θα βάλετε πάνω από το γραφείο, κάνουν τη διαφορά.

Στο Instagram υπάρχουν πολλές ιδέες για να εμπνευστείτε. Ιδού μερικές από τις δικές μας αγαπημένες.

https://www.instagram.com/p/CIYnaDnhHXs

Minimal και ρομαντικό

Στη σημείο αυτό να πούμε ότι καλό είναι το γραφείο του παιδιού καλό είναι να μην έχει πολλά αντικείμενα, χρώματα και διακοσμητικά πάνω για να μην αποσπά την προσοχή του παιδιού την ώρα της μελέτης.

Boho γραφείο

https://www.instagram.com/p/CHtfYOVgPgU

Γραφείο με πίνακα ανακοινώσεων με μαγνήτη

Χρήσιμο και ιδιαίτερο

https://www.instagram.com/p/CMF3SxkBM4U

Για τους λάτρεις του χρυσού

Βάλτε το γραφείο σε έναν τοίχο με ιδιαίτερη ταπετσαρία και δεν θα χρειαστείτε πολλά-πολλά. Σημαντικό βέβαια είναι το παιδί να έχει στο δωμάτιο του είτε κάποια μικρή βιβλιοθήκη είτε μία συρταριέρα να μπορεί να φυλάει αντικείμενα και βιβλία.

https://www.instagram.com/p/CSHaljcLFjH

Παστέλ με κάδρα στον τοίχο

Ένα minimal έπιπλο μπορεί να συνδυαστεί με πολλά χρώματα και διαφορετικές εικόνες.

https://www.instagram.com/p/ChF5fh2O5ja

Γραφείο με καθρέφτη

https://www.instagram.com/p/CU4xd_4js7S

Γραφείο με χώρο αποθήκευσης

Ένας εύκολος τρόπος για να έχετε πάντα τα μολύβια και τα λοιπά σχολικά είδη του παιδιού οργανωμένα είναι να κάνετε κάτι όπως στην παρακάτω φωτογραφία.

https://www.instagram.com/p/ChIuYykvh8b

Γραφείο σε βιβλιοθήκη

Από τη στιγμή που υπάρχουν ράφια εκμεταλλευτείτε τα και εκτός από βιβλία βάλτε και στοιχεία που θα ομορφύνουν τον χώρο όπως είναι μικρά γλαστράκια με φυτά.

https://www.instagram.com/p/ChWCck4vbSq

Η Μεγάλη Μέρα: Δείτε περισσότερα άρθρα στο back to school αφιέρωμα του Mothersblog.gr και... καλή αρχή!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved