Τραπεζάκι σαλονιού: Τρόποι να το διακοσμήσετε το καλοκαίρι

Ιδέες για την καλοκαιρινή διακόσμηση του coffee table με βότσαλα, κοχύλια και άμμο. 

Τραπεζάκι σαλονιού: Τρόποι να το διακοσμήσετε το καλοκαίρι
Unsplash.com / Spacejoy

Αλλαγή εποχής σημαίνει ανανέωση, τόσο για την ψυχολογία μας, όσο και για τη διακόσμηση του σπιτιού. Άλλωστε αυτά τα δύο είναι αλληλένδετα, μιας και μικρές αλλαγές στο σπίτι μία στο τόσο, τονώνουν τη διάθεση.

Σήμερα θα ασχοληθούμε με την καλοκαιρινή διακόσμηση του coffee table. Μπορείτε να μεταμορφώσετε το τραπεζάκι του σαλονιού με δύο κινήσεις και στο Instagram υπάρχουν αρκετές ιδέες για να βάλετε στο σαλόνι σας καλοκαιρινές πινελιές.

Ας τα δούμε αναλυτικά.

Βότσαλα και κοχύλια

Βάλτε κοχύλια και βότσαλα σε διάφορα χρώματα μέσα σε πιατάκια ή βάζα και διακοσμήστε τα στο τραπεζάκι σας. Μία εναλλακτική minimal που θα προσδώσει στον χώρο χρώμα και θαλασσινό αέρα.


https://www.instagram.com/p/B1V_Y30HJzt/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Επενδύστε στο λευκό χρώμα

Το λευκό χρώμα είναι συνώνυμο του καλοκαιριού και μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε και στη διακόσμηση του σπιτιού. Βάλτε στο τραπεζάκι λευκά βάζα και διακοσμητικά όπως τα παρακάτω.


https://www.instagram.com/p/CfGCk8HqHrq/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ψάθινα καλάθια

Τα ψάθινα, boho καλάθια επίσης θα μεταμορφώσουν το χώρο και θα δώσουν μία ιδιαίτερη πινελιά στη διακόσμηση του σαλονιού. Μπορείτε μέσα σε αυτά να βάλετε αρωματικά χώρου, λουλούδια ή και κηροπήγια.


https://www.instagram.com/p/CfGWzOzrV1q/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Κεριά με κοχύλια

Τα πιο καλοκαιρινά κεριά είναι αυτά σε σχήμα κοχυλιού. Μπορείτε να πάρετε κεριά-κοχύλια σε διάφορα μεγέθη και να τα διακοσμήσετε στο τραπεζάκι.


https://www.instagram.com/p/Cc0ApKvrDSX/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Διακοσμητικά βάζα με άμμο

Γεμίστε ένα βάζο με άμμο και κοχύλια και διακοσμήστε το στο κέντρο του τραπεζιού. Εάν θέλετε μπορείτε να βάλετε μέσα και κάποιο ρεσώ κερί για να το μετατρέψετε σε κηροπήγιο.


https://www.instagram.com/p/BS0181hFiSn/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved