Tips για μαμάδες: Ιδέες για οργάνωση και διακόσμηση πλυντηρίου

Paintedandcollected on Instagram

Το πλυντήριο στο κάθε σπίτι είτε είναι μικρό, είτε μεγαλύτερο, μπορεί να διακοσμηθεί με πολύ όμορφο και ευφάνταστο τρόπο

Τι μπορείτε να κάνετε για να δώσετε έξτρα χωρητικότητα σε ένα μικρό μπάνιο με πλυντήριο; Δεν είναι εύκολο να κρύψετε το πλυντήριο, ούτε να το εξαφανίσετε, οπότε πιθανώς θα χρειαστεί να του αλλάξετε θέση.

Αν πραγματικά το πλυντήριο σας δημιουργεί προβλήματα διαθέσιμου χώρου, μια λύση είναι να το μεταφέρετε στην κουζίνα. Το πρόβλημα είναι, πως συχνά η κουζίνα είναι ακόμα πιο γεμάτη από το μπάνιο. Συνεπώς, πρέπει να βρεθεί ένας τρόπος για να παραμείνει το πλυντήριο στο μπάνιο, αλλά το δωμάτιο να γίνει πιο λειτουργικό.

Συνήθως πάνω από πλυντήριο, επικρατεί ένα χάος. Τοποθετούμε τα απορρυπαντικά, τα περιοδικά, τις λεκάνες ή καλάθια με τα καλλυντικά ή τα σαμπουάν. Εμείς σας έχουμε ορισμένα χρήσιμα tips για να έχετε έναν οργανωμένο και μοντέρνο χώρο πάνω από το πλυντήριό σας.

Κρύψτε το



Μπορείτε να τοποθετήσετε μια κουρτίνα μπροστά από το πλυντήριό σας, αν δεν θέλετε να φαίνεται, ή να το τοποθετήσετε μέσα σε ένα ντουλάπι, είτε να βάλετε ένα συρόμενο πορτάκι μπροστά του.

Αδειάστε τα απορρυπαντικά



Τα απορρυπαντικά είναι πιο όμορφο να τα βάλετε σε κάποια ωραία γυάλινα βαζάκια, ή μπουκάλια ή αν είναι ταμπλέτες, σε ένα όμορφο δοχείο ή βάζο.



Το ίδιο και το μαλακτικό, έτσι ώστε να πιάνει και πιο λίγο χώρο.

Γλάστρες



Πολλοί τοποθετούν φυτά εσωτερικού χώρου στο μπάνιο τους, είναι πολύ τάση. Ωστόσο μπορείτε να βάλετε φυτά που να μην χρειάζονται ήλιο, ή ακόμα και ψεύτικα, ή κακτάκια, ή τα εντυπωσιακό bambas, σε διαφορετικά χρώματα.

Πόστερ



Τα πόστερ σε κορνίζα είναι η τελευταία λέξη της διακόσμησης!



Μπορείτε να διαλέξετε κάποια πόστερ με θέμα το μπάνιο, και αυτόματα ο χώρος πάνω από το πλυντήριό σας θα αποκτήσει στυλ! Είναι κάτι διαφορετικό και πρωτότυπο, δοκιμάστε το!

Οργάνωση



Βάλτε τα απορρυπαντικά, και τα είδη υγιεινής σε ένα μεγάλο καλάθι και ακουμπήστε το πάνω από το πλυντήριό σας. Έτσι θα εξοικονομήσετε και χώρο, και θα υπάρχει και μια πιο όμορφη και οργανωμένη εικόνα στο μπάνιο σας.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved