Παιδικό πάρτι γενεθλίων μέσα στο Πάσχα: Ιδέες για πασχαλινές τούρτες

  • Πασχαλινό παιδικό πάρτι γενεθλίων: Προτάσεις διακόσμησης
  • Πασχαλινά γλυκάκια για τον μπουφέ του παιδικού πάρτι
  • Τούρτες για παιδιά εμπνευσμένες από το Πάσχα

Έχει το παιδί σας γενέθλια μέσα στο Πάσχα; Διοργανώστε ένα πασχαλινό και άκρως ανοιξιάτικο παιδικό πάρτι γενεθλίων και κάντε τα φετινά του γενέθλια ακόμα πιο ξεχωριστά.

Η διακόσμηση

Ας τα πάρουμε με τη σειρά. Βήμα πρώτο, η διακόσμηση. Το σήμα κατατεθέν της περιόδου είναι φυσικά τα αυγά και τα λαγουδάκια, μπορείτε συνεπώς να χρησιμοποιήσετε τα στοιχεία αυτά για να διακοσμήσετε τον χώρο. Μη φοβηθείτε να «παίξετε» με πολλά και διαφορετικά χρώματα μίας και όπως θα δείτε και παρακάτω, το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό και ανοιξιάτικο.



Εάν πάλι προτιμάτε τη μονοχρωμία ιδού μία ιδέα για κορίτσια κάθε ηλικίας.



Ο μπουφές

Σημαντικό στοιχείο σε ένα πάρτι είναι ο μπουφές. Γλυκά και σνακ δεν αρκεί να είναι μόνο νόστιμα, αλλά πρέπει να είναι και εντυπωσιακά για να ξετρελάνετε τους μικρούς, απαιτητικούς σας καλεσμένους. Οι επιλογές σας είναι πολλές: πασχαλινά μπισκότα σε σχήμα καρότου ή λαγού, πασχαλινά cupcakes, πασχαλινά donut.





Η τούρτα

Οι πασχαλινές τούρτες είναι χαριτωμένες και ξεχωριστές. Επιλέξτε ό,τι χρώμα θέλετε και τα πασχαλινά διακοσμητικά που σας αρέσουν. Στο Instagram βρήκαμε τούρτες ιδιαίτερες για αγόρια και κορίτσια κάθε ηλικίας που θα σας εμπνεύσουν.

Τούρτα λαγουδάκι με λεπτομέρειες για κορίτσια



Τούρτα λαγουδάκι διώροφη



Τούρτα με σοκολάτα και πασχαλινά αυγά



Τούρτα παχαλινή σε παστέλ χρώματα



Τούρτα ανοιξιάτικη με λαγουδάκι και λουλούδια



© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved