Πρωτότυπες ιδέες να τυλίξετε ακόμα και τα πιο απλά δώρα (vid+εικόνες)

  • Πώς να τυλίξετε τα πρωτοχρονιάτικα δώρα
  • Όμορφες ιδέες περιτυλίγματος για τα δώρα της Πρωτοχρονιάς
Πρωτότυπες ιδέες να τυλίξετε ακόμα και τα πιο απλά δώρα (vid+εικόνες)

Ανεξάρτητα από το τι δώρα θα κάνετε στους αγαπημένους σας την Πρωτοχρονιά, ένα όμορφο περιτύλιγμα μπορεί να κάνει τη διαφορά.

Δώρα συμβολικά ή απλά, όπως μια σοκολάτα σε μια ωραία συσκευασία δείχνουν εντυπωσιακά αλλά και ότι αφιερώσατε λίγο από το χρόνο σας για να τα κάνετε να δείχνουν πιο όμορφα.


https://www.instagram.com/p/CUmb-dlsftH/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ιδέες για περιτύλιγμα

Κορδέλες και χαρτιά περιτυλίγματος, είναι αυτά που θα χρειαστείτε. Επίσης μπορείτε να ζωγραφίσετε πάνω στο ανακυκλωμένο χαρτί, να γράψετε τις ευχές σας ή ένα ποίημα.
Τυλίξτε το δώρο με το χαρτί και στη συνέχεια δέστε το με κορδέλα. Προσθέστε έξτρα διακοσμητικά όπως ένα σχοινάκι με κάρτα, αποξηραμένα λουλούδια, μικρές μπαλίτσες, πασπαλίστε ακόμα και με λίγη χρυσόσκονη!


https://www.instagram.com/p/CIyGXWCHmnR/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Κολλήστε στολίδια

Μια άλλη ιδέα είναι να κολλήσετε στο μονόχρωμο χαρτί περιτυλίγματος, μπαλόνια, γκι, αστεράκια, ή ότι άλλο έχετε στο σπίτι από χριστουγεννιάτικο στολίδι.


https://www.instagram.com/p/CJONOCuHkjT/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Σχέδια με το χαρτί

Από τους πιο εντυπωσιακούς τρόπους να τυλίξετε τα δώρα σας, είναι τα σχέδια που θα κάνετε με το χαρτί. Όπως θα δείτε στο βίντεο που ακολουθεί, αρκεί ένας έξυπνος τρόπος διπλώματος του περιτυλίγματος για να κάνει το δώρο να δείχνει μοναδικό.



Ακόμα περισσότερες ιδέες μπορείτε να δείτε στη gallery που ακολουθεί:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved