Όταν το περιτύλιγμα γίνεται ένα επιπλέον δώρο από μόνο του (pics+vid)

Ιδέες που θα κάνουν τα παιδιά και τους δικούς σας ανθρώπους γενικότερα να τσιρίξουν από τη χαρά τους!

Όταν το περιτύλιγμα γίνεται ένα επιπλέον δώρο από μόνο του (pics+vid)

Το περιτύλιγμα ενός δώρου είναι εκείνο που βλέπουν πρώτα τα παιδιά και όλοι εκείνοι φυσικά που παίρνουν δώρα στις γιορτές.

Οι φετινές γιορτές ήταν διαφορετικές για όλους και οι αγορές δεν έγιναν όπως θα θέλαμε. Πολλοί από εμάς θα ήθελαν να είχαν τη δυνατότητα να "ξεχυθούν" στα μαγαζιά παρέα με τα παιδιά τους, να αγοράσουν τα δώρα που ήθελαν, όμως ο κορονοϊός άλλαξε τα σχέδιά μας και μας υποχρέωσε να κάνουμε τις αγορές μας διαδικτυακά.

Τα περισσότερα από τα δώρα όμως που έφτασαν ή που θα φτάσουν δεν έρχονται μέσα σε ένα ωραίο περιτύλιγμα. Καταφθάνουν μέσα σε νάιλον σακουλάκια που απ' έξω έχουν την επωνυμία του καταστήματος ή της εταιρίας κούριερ που τα φέρνει.

Πώς θα τυλίξετε τα δώρα για να τα βάλετε κάτω από το δέντρο ή για να τα δώσετε στους δικούς σας ανθρώπους;

Όσο και αν δεν το πιστεύετε υπάρχουν σούπερ εντυπωσιακές μέθοδοι για να τυλίξει κανείς τα δώρα του. Εμείς τις πιο όμορφες ιδέες τις βρήκαμε στον προσωπικό λογαριασμό της mom blogger Mayya. Η ίδια μας έδειξε πώς ένα αμπαλάζ δώρου μπορεί να γίνει "δώρο" από μόνο του.

Πανιά, κορδέλες, μπισκότα, διάφορα διακοσμητικά μεταμόρφωσαν αυτά τα κουτιά στα πιο όμορφα χριστουγεννιάτικα δώρα.

pos tha tilixete ena xristougenniatiko doro 1

Η Mayya όμως δεν είναι η μόνη. Στο διαδίκτυο κυκλοφορούν αρκετά βίντεο και φωτογραφίες που δείχνουν πώς μπορείτε να τυλίξετε μόνοι σας τα χριστουγεννιάτικα δώρα.

Στο βίντεο που ακολουθεί θα δείτε όμορφες ιδέες



Αν το βίντεο δεν σας βοήθησε αρκετά, ρίξτε μια ματιά στις φωτογραφίες που ακολουθούν. Σίγουρα θα εντυπωσιαστείτε όσο και εμείς.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved